Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes ocvrt sir v lepinji z veliko zelenjave

Zuckerfee

Jutri/pojutri: Delo na vrtu, kosilo pri starših na Pohorju.
Karkoli bo, bo perfektno in konzumirano na terasi s pogledom proti Celjski kotlini...ahh

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes bo pica

msegov, če si ti imela rojstni dan, , vse najlepše!

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

msegov, če si ti imela rojstni dan, , vse najlepše!

mzm

Hvala!

msegov

Msegov, !

danes je dan za pico

beva

Včeraj sem planirala zelje, pa mi je mami dala celo vrečko motovilca iz vrta, zato sem pripravila zelenjavno juho, paradižnikovo omako z svedrčki in motovilec.

Danes pa goveja juha z zdrobovimi cmoki, ker imamo hudo prehlajenega malčka. Zraven pa bom pripravila po navdihu Rudolfa iz 24 kitchen: pečen krompir z lupinico v foliji v pečici, stročji fižol v paradižnikovi omaki z korenčkom, popečeno meso iz juhe in še malo purana, mešana solata:motovilec, berivka in regrat v solati, za malčka pa domača rdeča pesa.

Za posladek danes zavitek iz skute in jabolk.

Msegov vse najboljše 

Jutri: za malčka goveja juha (ostalo roma v zamrzovalnik), mesni trakci v omaki, kruhov cmok, grahova omaka in seveda spet mešana solata.

V petek pa cvetačno-brokolijeva juha, ribji fileji, solata z krompirjem

V soboto smo vabljeni na rojstno dnevno popoldansko zabavo, zato bo za kosilo gobova juha in domač kruh.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21. 2012 08:38

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21. 2012 12:57

SREDA:

Zelenjavna juhica v katero je skočil zajček; vratovina v omaki, špecli z blitvo; zelena solata:

Pozdravčke!

Dobr zgleda!

naor

Danes: piščančja obara, skleda regrata s toplim krompirjem.

rosie

Pri meni nadaljevanje akcije " praznim zmrzovalnik ":

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti