Danes ocvrt sir v lepinji z veliko zelenjave![]()

Bujta repa
Danes ocvrt sir v lepinji z veliko zelenjave![]()
Jutri/pojutri: Delo na vrtu, kosilo pri starših na Pohorju.
Karkoli bo, bo perfektno in konzumirano na terasi s pogledom proti Celjski kotlini...ahh
Danes bo pica ![]()
msegov, če si ti imela rojstni dan, ![]()
, vse najlepše!
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
msegov, če si ti imela rojstni dan,
|
Hvala!![]()
Msegov,
!
danes je dan za pico![]()
![]()
Včeraj sem planirala zelje, pa mi je mami dala celo vrečko motovilca iz vrta, zato sem pripravila zelenjavno juho, paradižnikovo omako z svedrčki in motovilec.
Danes pa goveja juha z zdrobovimi cmoki, ker imamo hudo prehlajenega malčka. Zraven pa bom pripravila po navdihu Rudolfa iz 24 kitchen: pečen krompir z lupinico v foliji v pečici, stročji fižol v paradižnikovi omaki z korenčkom, popečeno meso iz juhe in še malo purana, mešana solata:motovilec, berivka in regrat v solati, za malčka pa domača rdeča pesa.
Za posladek danes zavitek iz skute in jabolk.
Msegov vse najboljše ![]()
![]()
![]()
![]()
Jutri: za malčka goveja juha (ostalo roma v zamrzovalnik), mesni trakci v omaki, kruhov cmok, grahova omaka in seveda spet mešana solata.
V petek pa cvetačno-brokolijeva juha, ribji fileji, solata z krompirjem
V soboto smo vabljeni na rojstno dnevno popoldansko zabavo, zato bo za kosilo gobova juha in domač kruh.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21. 2012 08:38
SREDA:
Zelenjavna juhica v katero je skočil zajček; vratovina v omaki, špecli z blitvo; zelena solata:

Pozdravčke!
Dobr zgleda! ![]()
![]()
Danes: piščančja obara, skleda regrata s toplim krompirjem.
rosiePri meni nadaljevanje akcije " praznim zmrzovalnik ":
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Tarte tatin z jabolki