Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: segedin golaž, za sladico buhtlji

galja

galja, a si ti tudi našla pot v tukajšnje pristanišče, mislim na Kulslo? Pa kje si ti???

mamamia

Mygrace je napisal/a:

Mi imamo zadnje čase take kmetavzarske kosila, da me je sram kej povedat v zvezi s tem....                                                         

Mygrace

, a tudi taka obstajajo? Kakšna pa so to?

A zelenjavna juha in sendvič z mortadelo tudi spadata v to kategorijo? Pa še mal rdeče pese zraven?

lp

mzm

Brez kaviarja.

Mygrace

juha z rezanci,  solata, pečenka

Balenka

Mamamia, vsak dan sem tu "gor", bolj ali  manj opazovalka, občudovalka (predvsem sličic), no, zdaj sem se tudi jaz (končno) naučila "popat" gor slikce mojih "mojstrovin" (hi,hi)!

LP! galja

kpsilo za tiste, ki so bili doma:

včeraj: polenta in golaž,vložena rdeča pesa

danes: fižolova enolončnica, kruh

jutri: še nevemo ker nas bo spet večina odsotnih

lp

ledenka_

Paradižnikova juhica, zapečena reberca (čistimo zamrzovalnik :D ) in šopsko solato za mene.
Starša pa bosta še kuskus imela kot prilogo.

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

TOREK:

Makaroni z omako (omaka: bučke, korenček, čičerika, "razcefrana" pečenica); zelena solata:

Pozdravček!

Pri nas danes pečene sardele in krompirjeva solata + za vse, razen zame, ker se učim španščino in moram imeti "bistro" glavco.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti