Goveja juha z zdrobovimi cmoki, cikorija, kuhano meso in krompir v solati, za dušo pa zimsko - pomladanska naveza
lp
mzmGoveja juha z zdrobovimi cmoki, cikorija, kuhano meso in krompir v solati, za dušo pa zimsko - pomladanska naveza
lp
mzmmzm čudovit krožnik(jaz bi sicer izpistila kivi zaradi alergije), en dan si bom privoščla neki takega
jaz sem cel dan pekla za en pogreb, tako da sem si potem privoščla pizzo in palačinke z mamo v najini najljubši pizzeriji...
jutri juha in nevem še kaj zraven(poročam jutri)
grem naprej pečt
lp
Danes: zrezki iz mletega mesa s papriko,
solata
Danes polnozrnati špageti s popraženim korenčkom, rdečo papriko in parmezanom. Sladice (še) ni.
abyDanes praznenje zamrzovalnika torej različni meniji: 1:filana paprika, kruh, zelena solata z regratom,
2: musaka in grška solata, 3<.kalamari in grška solata
Jutri regrat, krompir in nekaj zraven.
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes smo imeli: pečene piščančje zrezke, mlince in paradižnikovo solato ter zelenjavno prilogo - po temle receptu http://www.kulinarika.net/recepti/16393/morska-hrana/no![]()
ČETRTEK:
Kovečerja - žličniki v recikliranem piščancu s porom; kisla paprika:

PETEK:
Zajčji paprikaš:

Poobedek - sprehod in učna ura po ljubljanski tržnici in Tromostovju. Greva se poklonit Prešernu.
Pozdravček!
Uf, matr, bi pasala ena riba!
xx
ežojKakšen lep muc! ![]()
Skuhal mož: golaž, zelo dober, on riž, jaz testenine, oba motovilec.
Posladek: sprehod ob Ljubljanici in razmišljanje o enem japonskem turistu, ki kar naprej vzdihuje tisto, uf, uf, kdo bo to zdržal. Ob pogledu na vse zadovoljne ljudi, ki se martinčkajo in kofetkajo, si rečem, srečni mi.![]()
![]()
![]()
danes: popečen mesni sir, zelenjavna priloga spet
koromač, pisana solata
- posladek - no,saj se trudim

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Gnetemo, pečemo in jih že jemo