Danes pri nas,mož joto in klobaso,jaz zelenjavo kuhano na pari in motovilec s krompirjem.
Milži
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Danes pri nas,mož joto in klobaso,jaz zelenjavo kuhano na pari in motovilec s krompirjem.
Milžidanes :
domači njoki in golaž
mene ni blo doma in sem si v službi kar pizzo naročila
jutri pečemo na veliko za obiske in sodelavce
lp
ledenka_mi smo danes, po dolgem času spet![]()
, čebulno juho![]()
, popolno solato po Vanjino in jagode, lepe in dobre![]()
TOREK:
Grahova juha z risoni; vratovina v porovi omaki, ščipanci; zeljnato-krompirjeva solata:

Pozdravček!
solata:rdeč radič in jajca
jutri me ni celdan doma tako da nevem kaj bo..
grem naprej pečt
lp
ledenka_
Danes: goveji minjoni, pečen brokoli in cvetačas čilijem, česnom in sojo, mešana slata s krompirjem, skutini štruklji zraven pa domača slivova marmelada.
danes: zelenjavna juha in mešana solata z gamberi,feto in jagortovim prelivom, za sladico pa rolada.
ZuckerfeeVčeraj goveja juha in špageti z domačo paradižnikovo omako, rdeča pesa
danes rizi-bizi, piščančji zrezki v smetanovi omaki, kitajsko zelje in rukola v solati
tabuDanes za ene krvavice in praženo kislo zelje, za druge šopska solata.
rosieVčeraj: PAr mešanih stvari iz hladilnika in zmrzovalnika, zaradi dolgega dne: Je bilo bolj pomembno biciklat, kot kuhat.
Oma se že krega name.
Danes: Poleg tega, da se dela skuta in peče Valizer brot, so za večerjo (aj, vaše kosilo) zaželene slane palačinke. Jih bom verjetno prelila z lahko kremno omako s piščančjim mesom in suho vratovino odišavljeno s svežim pehtranom. Solata, za desert hruška, kuhana v črnem vinu. Za predjed pa delo na vrtu. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Hrustljav rogljiček s sladoledom