Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas,mož joto in klobaso,jaz zelenjavo kuhano na pari in motovilec s krompirjem.

Milži

danes :

domači njoki in golaž

mene ni blo doma in sem si v službi kar pizzo naročila

jutri pečemo na veliko za obiske in sodelavce

lp

ledenka_

mi smo danes, po dolgem času spet, čebulno juho, popolno solato po Vanjino in jagode, lepe in dobre

beva

TOREK:

Grahova juha z risoni; vratovina v porovi omaki, ščipanci; zeljnato-krompirjeva solata:

Pozdravček!

solata:rdeč radič in jajca

jutri me ni celdan doma tako da nevem kaj bo..

grem naprej pečt

lp

ledenka_

Danes: goveji minjoni, pečen brokoli in cvetačas čilijem, česnom in sojo, mešana slata s krompirjem, skutini štruklji zraven pa domača slivova marmelada.

danes: zelenjavna juha in mešana solata z gamberi,feto in jagortovim prelivom, za sladico pa rolada.

Zuckerfee

Včeraj  goveja juha in špageti z domačo paradižnikovo omako, rdeča pesa

danes rizi-bizi, piščančji zrezki v smetanovi omaki, kitajsko zelje in rukola v solati

tabu

Danes za ene krvavice in praženo kislo zelje, za druge šopska solata.

rosie

Včeraj: PAr mešanih stvari iz hladilnika in zmrzovalnika, zaradi dolgega dne: Je bilo bolj pomembno biciklat, kot kuhat. Oma se že krega name.

Danes: Poleg tega, da se dela skuta in peče Valizer brot, so za večerjo (aj, vaše kosilo) zaželene slane palačinke. Jih bom verjetno prelila z lahko kremno omako s piščančjim mesom in suho vratovino odišavljeno s svežim pehtranom. Solata, za desert hruška, kuhana v črnem vinu. Za predjed pa delo na vrtu.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti