Danes: enostavni špageti s prepraženo slanino, radič z jajci, rumove kroglice (jutri mi ne bo treba kuhat
)

Bučni pire iz rumene buče
Danes: enostavni špageti s prepraženo slanino, radič z jajci, rumove kroglice (jutri mi ne bo treba kuhat
)
včeraj: pomfri, lignji in kotleti morskega psa iz pečice
danes: naša omiljena čebulna juha, mmm, veliko juhe![]()
andrejka, ja, bile so sveže artičoke.
Danes polnjeni polnozrnati špageti
(špinača, rikota, mlad ovčji sir, paradižnikova omaka, začimbe)
skleda radiča, teran, pomaranče
lp
mzm
Zelenjavna juha, zrezek v omaki s posušenimi paradižniki, tortelini, mešana solata, zelena in radič. Po kosilu en giro s kolesom, na cilju kapučino.
mejačkaKremna juha iz brokolija s kruhovimi kockami, pica in
,
lp
Včeraj je bilo malce bolj imenitno
: tatarski biftek, kurja juhica z rezanci, kruhovi cmoki, ciganski zrezki, čokoladno-mascarpone kocke, princeske, Zelišča male čarovnice (ne, nismo jih jedli, brali smo jih
).
Danes bo pa čisto vsakdanje: cvetačna juha, palačinke z marmelado, čokolado ali jabolki, kakor bo kdo hotel.
lp
P.s. Uh, pozabila sem še motovilec - verjetno zato, ker ni blo gor niti fižola niti jajčke ![]()
cervus ![]()
Danes bo (prav kmalu že):
- jota z repo
- ostanki mesa od včeraj
- pečen česen
- itd.....
Posladek:
- pogled na narabutane trobentice sredi mize..
Tralala, pomlad je že prišla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
riba z zelenjavo v pečici, solata in tekoče zadeve
SonjaPri nas smo včeraj imeli pražen krompir, pečenice, kitajsko zelje v solati,
danes pa piščančja juha z rezanci, iz pečice pa: puranje bedro, krompir, korenje, por, češnjevi paradižniki, v solati rdeča pesa in kitajsko zelje
za popoldne panajprej kolesarjenje potem pa
vanilijev puding z domačimi gozdnimi sadeži in smetano
tabuDanes: hrbtiščna juha z ribano kašo, đuveč, pečene perutnice, endivija in radič s krompirjem v solati in
.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Sadne rezine s slivami