Danes:dušeno kislo zelje, dodoli in kuhana krača ter
, zdaj pa še zadnji krof in
.
lp
Danes:dušeno kislo zelje, dodoli in kuhana krača ter
, zdaj pa še zadnji krof in
.
lp
Ajdovi peresniki z zelenjavo in piščančjim mesom, rdeča pesa...kroffffffiiiiiii

Bojanam, a lahko lepo prosim nehaš slikce popat tlele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...mam popraskan ekran, zvite vilce, potlačen nos.......![]()
Ajdova palačinka polnjena z šampinjoni, kumaro, kislo kumaro, tardečim fižolom, česnom, čebulo, paradižnikom, različnimi začimbami. mmmm
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---Pri nas danes: za ene špageti, za druge polžki z mesno omako, zelena solata.
rosieTOREK:
Svaljki z omako, zelena solata; ![]()
![]()

Pozdravček!
| Mygrace je napisal/a: |
Bojanam, a lahko lepo prosim nehaš slikce popat tlele
|
bojanca se čisto strinjam z Mygrace ... moj zaslon je spet v življenski nevarnosti ... hmmm če privlečem na dan vilice in nož bi mogoče prišla do teh peresnikov ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Od moje ga zadnjega oglašanja se je tukaj pojavilo nekaj nesramno lepih fotografij. Bravo, punce!
Tudi včeraj je prišlo pri nas nekaj vmes in je nastalo tole (škoda, da nisem fotkala):
solata, solati, solate........
francoska, ješprenjeva s tuno, riževa z olivami, pečena paprika s česnom in petršiljem, nemška (zelenjavno-sadna), fižolova
prekajena krača, štefani, ocvrti piščančji zrezki, pečena račka
torta, torti
veliko vode in malo vina
BalenkaDanes: lignje v omaki, krof ![]()
breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Kitajski rezanci s piščancem