Pečene postrvi in krompirjeva solata, ampak seveda ne še sedaj, saj še malicat nisem utegnila, smrk, smrk
mejačka
Najbolj enostavni piškoti s črto
Pečene postrvi in krompirjeva solata, ampak seveda ne še sedaj, saj še malicat nisem utegnila, smrk, smrk
mejačkaNa olivcu pečen aljaški file, ajdov rizi bizi, kumare v paradižnikovi omaki.
Čez urco ali dve, pa en mali pirin krof z šalco čaja!
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
Naor, z občasnimi nizkimi temperaturami je pri nas že pomlad. ![]()
Letos je zima tolk smotana, da še moji bushi ne vedo, kaj naj počnejo. ![]()
Danes: Cvetačni gratin s pršutom, kos sveže pečenega rženega kruha in zelena solata. ![]()
Danes pečen piščančji file, brstični ohrovt, še zadnji krofi - razširjena družba treh krofojedcev je (poleg naju) pojedla skoraj vse krofe, nastale iz kile moke... Torej za danes sta ostala 2 od 21 ![]()
V nedeljo še "pustno kosilo" - courtesy od prijateljice iz Abruzzev, potem pa začetek pomladnega prehranjevanja :)) No ja, po temperaturah sodeč smo še povsem zimski!
LP,
Saša
Torek: losos z zelenjavo, mešana solata in torta za valentinovo
Sreda: file morskega lista z mandeljni, pečen krompir, kumarična solata
Četrtek: testenine z mesno omako in paradižnikovo omako, zelena solata
Danes: sarme, v kosih krompir
pri nas danes: pire krompir, nedolžne polnjene paprike, za posladek pa čokoladno-pomarančna torta (mogla probat nov model za torte ![]()
![]()
sv. zrezek v gorčični solati s čebulo, pomfri in zelena solata
BalenkaNedolžne ješprenke je biloše za dva štamprla, zraven ena velika skleda endivije s krompirjem, pa en velik, bel oblak, v sredini pa miš s polnimi usti krofov![]()
beva, s čim si ohranila papriki nedolžnost
?
lp
mzmHvala vsem za pohvale, čeprav sama nisem najbolj zadovoljna s krofi. Danes sem stvar ponovila, pa nič bolj uspešno, ker so mi med cvretjem popokali![]()
No ja, za pojest bodo uredu![]()
Za kosilo smo imeli segedin
in seveda krofe
Zdaj jih je tudi že nekaj v zmrzovalniku, tako da bodo še za čez vikend, ampak do torka pa ne vem če bojo zdržali ![]()
Danes: ajdova kaša z zelenjavo, puranji zrezki, zelena solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Tarte tatin z jabolki