Včeraj sendvič, danes sendvič, kaj jejo člani moje familje, mi še ni uspelo izvedet - še nismo skupaj prišli ![]()
lp
cervusVčeraj sendvič, danes sendvič, kaj jejo člani moje familje, mi še ni uspelo izvedet - še nismo skupaj prišli ![]()
lp
cervusDanes: rižota z zelenimi beluši in suhimi jurčki, svinjski zrezki, mešana solata (radič, rukolo, fižol)
Koščki piščančjega belega mesa s papriko, testenine, sladoled s segretimi morskimi sadeži .
mejačka
, kakšen sladoled, mejačka?
Mi še danes vampe in radič.
lp
mzm| mejačka je napisal/a: |
........... sladoled s segretimi morskimi sadeži . |
Uf, ne bi rekla, da je tole dobro. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes piščančji trakovi, premazani s polnozrnato gorčico in panirani v koruznih kosmičih, pomfri in brstični ohrovt, vse pečeno v pečici. Za posladek kruhov puding.
abyAby, kakšen je kruhov puding?
bevaPri nas danes: goveja juha z domačimi rezanci ( ah sem se namučila z rezanjem, ampak testo je bilo za prvič super), trakci iz svinjske ribice v smetanovi omaki z šampinjoni in sirom, ledenka z fižolom
Jutri: lazanja, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJutri: Paradižnikova juha z grisovimi cmoki. NOM NOM NOMMMMMMM
MBrando| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Ajoj, Vesna555, pa še jaz bi bila rada bolj suha šlank. Evo, za jutri imam zase pripravljeno nasekljano solato, malo črnega fižola in koščke pečenega piščanca v eni posodi. V drugi je polivka: pico de gallo ( samo velike besede za nasekljano paradižnikovo solato), limetin sok in nemastna kremna polivka za solato in majhen avokado. Žlica zdrobljenih tortilla čipsov za "crunch" je v mini platični vrečki. To bom v službi Moji, povdarek do vključno petka je še vedno na množini
|
hehe, ne sekiraj se...zarad "študentnov". Ma ja, mi je tvoj način prehranjevanja blizu, podobno tudi sama jem, zdaj moram zreducirat še na manj, poletje bo tu ;), fitnes pa še vedno čaka...nočna in dnevna mora. Ti, kakor sem zasledila vsaj plavaš, kar je več kot odlično. LP
Vesna555Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Šahovnica