![]()
pa kako ne veste, kaj je ežoj jedel?? Ja, neuspel poskus pečenih krvavic, vendar (ledveni del ![]()
)
Aja, danes bo goveja juha, krompir v oblicah, špinača (dušena, ne kuhana), meso in korenje iz juhe in skleda radiča.
lp
mzm ![]()
![]()
pa kako ne veste, kaj je ežoj jedel?? Ja, neuspel poskus pečenih krvavic, vendar (ledveni del ![]()
)
Aja, danes bo goveja juha, krompir v oblicah, špinača (dušena, ne kuhana), meso in korenje iz juhe in skleda radiča.
lp
mzm ![]()
Dej nehi, mš, tisto je čokolada v modelčku![]()
Poznam Ežoja do obisti!
![]()
Obisti, ja, pa smo prišli do odgovora!
Danes pri nas:goveja juha z rezanci, kisla repa, ajdovi žganci, krvavica, popoldan pecivo (njam, Bl.), kava.
včeraj smo jedli: raviole s paradižnikovo omako in parmezanom, zeleno solato, sadje
danes pa kosilo, prav nič vegi ![]()
: kislo zelje, pečeno skupaj s pečenicami, kotleti in krvavicami, kruh
![]()
, za sladico ni bilo več prostora![]()
![]()
| Mygrace je napisal/a: |
Dej nehi, mš, tisto je čokolada v modelčku Poznam Ežoja do obisti!
|
Me zanima, če je s cimetom ![]()
Pozabila sem na predjed: branje včerajšnjega pisma uredništva Mladine in tuhtanje, kje so bili pred dvema mesecema, ![]()
![]()
lp
mzm
Mi smo pa danes jedli krompirjeve svaljke, piščančji paprikaš in motovilec z jajcem. Pravkar pa je v pečici skutni burek za večerjo, štrudel za jutri pa je že pečen. Poleg tega pa bo jutri še kisla repa, pire krompir in domače kranjske klobase.
justa
Ma a ne vidite, da je to 2 posušena in na pol zmrzjnena malancana našel na vrtu in spekel...
Pri nas danes: krvavice ( ma kako mi ni uspelo, da se mi tako lepo nafrfulijo, kot pri ežoju?), tenstano zelju (ups še mal pa me slavistke s foruma dol zabrišejo), krompirjevi beli žganci (pa zakaj mi niste povedali, da jih moram delat s pol količine kot je v receptu? Jih je ratalo za pol vasi.) in za taveliko hčerko pohane bučke.
Zvečer pa kvazi buhtlji (je ratalo vse drugo kot to kar bi moralo).
danes: pizza in pelainke z orehi in smetano
jutri gremo jest ven, privoščli si bomo morsko hrano, kaj pa še nevem
ledenka_Danes: pikantni puranji file z bučkami, kruhove cmoke, mešana solata (radič, zelje, rukola, fižol), ![]()
včeraj: gobova juha in ajdovi žganci
danes: špageti z milansko omako, radič s krompirjem, natur pralineji za sladico
jutri: žrebičkov golaž, kruhovi cmoki, rdeča pesa v solati
pikica82
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Svaljki s čemaževim pestom