Danes po prijetnem zajtrku ob skoraj 12
, bova kosilo prestavila na pozno popoldne: pire krompir, pečen piščančji file, zelenjava na pari, kavica ![]()
LP
SašaDanes po prijetnem zajtrku ob skoraj 12
, bova kosilo prestavila na pozno popoldne: pire krompir, pečen piščančji file, zelenjava na pari, kavica ![]()
LP
SašaNEDELJA:
Kurja juhica s pravkar narejenimi rezanci; por in grah s proseno kašo, puranji zrezki v korenčkovi omaki; rdeča pesa:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 22. 2012 11:47Nedelja je, zato: juha s fritati,
vrat v omaki z ostrigarji, pire
, endivija v solati, popoldan
in mlečni kruhek (se pravkar peče).
Goveja juha s palačnikami, ki so osale od petka, krompirjev zos in meso iz juhe.
Sladica orehova rulada s kislo smetano in navadna rulada z marmelado. Klementine. Zeleni čaj.
msegov
krilca in pečen
, ledenka v solati.
danes razkuhani kruhovi cmoki in okusna gobova omaka s puranaom
catcatKakšna pol leta že spremljamo vaše umetnije pa smo se odločili, da kakšno svoje kosilo podelimo tudi mi z vami... Hvala za vse ideje do sedaj!
Danes pri nas kraljevski hamburger (pleskavica polnjena z odojkom in sirom - smo mal reciklirali!) in 2 deci domačhga rdečga:

Za začetek več kot odlično.![]()
![]()
Mesne kroglice v omaki (Ljubezen skozi želodec), kruhovi cmoki in zelena solata.
Dare_dr tale tvoj hamburger izgleda slastno :)
LizzieDare-dr.. te kar takoj prekrstim...Dr Holesterol![]()
Z slavnimi besedami mojega kolega...KUA BI MU DELU (hamburgerju pač da ne bo pomote).
Danes bo kar mešana zelenjava in krompirček iz pečice.....
polarbear
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto