Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj je napisal/a:

uf, uf mal pojasnila: tisto ribo prodajajo v leklerku pod imenom " koroselj " ( ali kaj podobnega ) je rečna, prvič kupil pred novim letom. Značilnost te ribe je v tem, da je " dolgoživa ",  se pravi, ko je čistiš, skos neki miga,......... neprijeten občutek, da je živa. Pol sem se spomnil, da je najprej zarežem, kot je vidno na sliki, se mi zdi, da je po tem boljše. Je okusna.

Pa kje vidite kužka, jaz ga pa ne!
ežoj

Koreselj bo pravo ime, ežoj. Je skoraj OK, če rečemo krap, sodita v isti rod. Ja, po živčevju se, dokler imajo celice še kaj energije, prevajajo živčnii mpulzi, skoraj lahko rečem, da električni tok, kar seveda povzroča trzljaje.

rimljanka

In če ne bi bilo tako, Galvani al kajvemkdože, ne bi postal slaven

lp

P.s. Ups - ja, jutri bo pa goveja župca.

cervus

Včeraj: burek in jogurt.

Kaj bo pa danes, pa še ne vem.

Balenka

včeraj-ostanki od predvčerajšnim in makaroni, danes pa pica

catcat

Danes dušeno kislo zelje, pečenice. In sonce že pred osmo! Lep dan!

msegov

Danes sem z sama in bomo jedli v omaki, pire in hrenovke.

darjao.
Danes greva ven na kosilo, jutri bodo najbrz polnjeni sampinjoni in popecena zelenjava. LP Saša

danes: pašta s paradižnkovo omako

jutri:smo povabljeni na en družinski rojstni dan in bomo jedli verjetno pizzo :))

lp

ledenka_

Včeraj so mi prinesli en manjši žakeljček pidočev in nekaj rib.  Ribe sem očistila in vse skupaj obesila na visoko v kantini, bomo videli, kaj je ostalo. Nekaj mačkov že od jutra meditira, zazrti v vrata pravilno sklepajo, da bo tam okrog kosila ribe za vse.

nola

Danes, včerajšni segedin  kruh in sirov zavitek.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti