Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas: pečena piščančja bedra in perutničke, pražen krompir in solata.

rosie

Kremna juha (cvetača, listi brstič.ohrovta), pečen svinj.vrat, ajdova kaša z zelenjavo kitajsko zelje v solati in .

Lepo nedeljo!

irenakr

Danes pa je bila krem brokolijeva juha, piščančja  bedra pečena na ajdovi kaši ter rdeče zelje z bučnim oljem. Ko bo komu padel sladkor, pa si lahko postrže z gibanico.

Moj posladek je bil uro pa pol dolg sprehod med polji, saj sonček kar vleče ven.

regica

Pečene prsi z medeno omako, korenček, zelena in por, sotirani na maslu, rezanci, solata.

barbara

Konjev ni, da bi kakšen zobe kazal.

Malo grem po dvorišču, kar ni lepo, je v glavnem užitno. Pa kar je s ta spodnje njive ostalo (a ni ena prav pred kratkim  spraševala nekaj o algah).

Zaenkrat nič takega, je pa mineštra, skuhana z morskimi polžki zelo okusna.

Posladek? 

Jaz pač ne rabim pisat  o tem.

nola

Sprehod po "špajzi" je odkril pest belih peresnikov, par suhih lazanj, majhen košček še bele slanine, pol cikorije, paradižnokovo salso v zadnjih vzdihljajih in...je ratalo tole: 

skleda okisane rdeče pese, klemenitne in zabava ob Staretovih komentarjih.

lp

p.s.: ne razumem, zakaj se podarjenemu konju ne sme gledat pod zobe

mzm

Danes pri meni, obara ( ali pa rečte mineštra ali čorbica, saj ni važen, važen je, da je dober ( in tudi je )):

ežoj

Danes: krvavice (domačo), repa s fižolom, pražen krompir. Namesto sladice pa sprehod 

Sporočilo je spremenil(a) breskva dne 15. 2012 19:49

Sobota: goveja juha z vlivanci, špinača, pire krompir, hrenovke, motovilec z jajčki

Danes: goveja juha z rezanci, musaka, zeljna solata, paradižnikova solata, za posladek zmleto sadje - kiwi, banane, jabolka...in smetana

Jutri: zelenjavna mineštra, domač polbel kruh brez gnetenja, slivovi cmoki

Torek:  goveji zrezki v omaki, široki rezanci, mešana solata

Sreda: dušeno kislo zelje, pečenka, krompir

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti