Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: skutini cmoki (narejeni s pirino moko) in kompot (jabolka, hruške, jagode)

Jannaa

Ta teden sva jedla za kosilo (ne spomnim se po dnevih):

- testenine z zadnjim paketom paradižnika, paprike in jajčevcev iz skrinje, zelena solata,

- skutine svaljke s svinjskimi zrezki v naravni omaki z gobicami, rdeča pesa,

- kvinojo, piščančje fingrse, ostanki omake od testenin od prejšnjega dne, fižol in rdeča pesa,

- sarme,

- danes pa verjetno grahova juha (graha še ni zmanjkalo v skrinji:) in češpljevi cmoki iz skutinega testa + kompot.

- jutri rojstnodnevno kosilo pri tašči,

- nedelja verjetno goveja juhica, riž ali krompir in lososovi polpeti, solata.

Potem bo treba pa spet mozgat za naprej

rag_doll

Danes sva imela - oziroma se je povabil še en prijatelj - v tem kontekstu mi je všeč italijanski glagol autoinvitarsi :))) zelenjavno juho z žličniki, ostanke špinačne torte in kruhke s piščančjimi trakovi (reciklirano od včeraj) ter kruhke s tuno in paradižnikom. Kavica in malo piškotov z marmelado/včerajšnja rojstnodenvna čokoladna torta. 

Pri nas sneži!

LP

Saša

Pri nas danes: Prekajena krača. narastek iz in brstičnega ohrovta, kitajsko v solati.

darjao.

Pri nas danes ocvrti fileji osliča, pire krompir, solata.

Sladica: najprej sprehod s štirinožnim po sončku (čeprav shasika ti zavidam sneženje), potem pa šoping.

msegov

Danes greva pa z dragim kar v gostilno Mislim, da bo pica

JJ

Ker danes spet ne bo več kot 5Celzija, bo za večerjo obara s klobučkom.

Pečem bolj kot pred prazniki: Potica je razrezana in v zmrzovalniku, kaj bom počela s še enim kupom mlečnih karamel, ne vem. Sem jih naredila včeraj zvečer, ker mi je bilo dolgčas. (Lažem).

Danes že vzhajata dva šarklja (kouglofa) pa še torto moram speči, ima sin namreč lep okrogel praznik in bo v sosednjem mestu. Sestavine imam, samo ne vem če naj se lotim Fererro rocher torte iz baze ali pa nutella pite iz ene kuharske knjige.

Pa čuvam... in ena gora cunj čaka na likanje.

Jutri sva povabljena na poroko. 

Vanja

Pridna mami, pridna babi!

naor

Danes:

Kot bi brekli v naši vasi: los ribos.

ežoj

Danes smo jedli špagete z mesno omako in solato.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti