Danes: potrebno je paziti na težo (še vedno imam preveč kg), zato sem imela danes samo naravni puranji zrezek in mešano solato. Še bi jedla![]()
Migla![]()
Danes: potrebno je paziti na težo (še vedno imam preveč kg), zato sem imela danes samo naravni puranji zrezek in mešano solato. Še bi jedla![]()
Migla![]()
Joj , Ežoj , ta riba bo pa ja tebe pojedla , ne ti njo .
ajaaaa , zdaj šele vidim , da tista špranja niso usta , ampak , če verjameš ali ne , na prvi pogled se mi je zdelo, da gleda s krožnika proti meni majhen , ljubek kuža , smrček ima naslonjen na rob krožnika , na levo učko drema , levo uho ima svetlo rjavo , desno pa sivo . Saj vem , da boš rekel " matr , ima ta bujno domišljijo " , a ne morem si kaj , da ne bi še vam povedala , zakaj " crkujem " od smeha . Še dobro , da imamo prave smeške .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasmejte se z mano , četudi je PETEK , 13 .
Vsem se opravičujem za smetenje teme , se bom poboljšala , obljubim . ![]()
manca51
Danes smo imeli pa marelične cmoke in kompot - jagodni.
lp
P.s. Jaaaaaa, manca51, jaz tudi kužeka vidim ![]()
Pa ne očala na šipe stavit (zadaj za pesom), potem se pa čudite, kakšna megla da je.
nolaDanes -rižota z mesno omako.solata ,domači kruh
jutri-prebranec,solata-kislo zelje.domači kruh-jutri bomo še drva žagali pa bo manj časa za pripravo kosila.
golubićDaqnes: lahki zrezki, kruhova štruca, radič z jajci
uf, uf mal pojasnila: tisto ribo prodajajo v leklerku pod imenom " koroselj " ( ali kaj podobnega ) je rečna, prvič kupil pred novim letom. Značilnost te ribe je v tem, da je " dolgoživa ", se pravi, ko je čistiš, skos neki miga,......... neprijeten občutek, da je živa. Pol sem se spomnil, da je najprej zarežem, kot je vidno na sliki, se mi zdi, da je po tem boljše. Je okusna.
Pa kje vidite kužka, jaz ga pa ne!
ežoježoj, pa kako ne vidiš kužka
Ha, je nola našla vzrok! Kaj se tako odlaga očala
?
Danes je bil prvi letošnji poskus morske invazije: oslič z belo polento,
za mišji repek je uspel
Zraven je bila še okisana cikorja in klementine.
lp
mzmvečina družine: jota in domač kruh
jaz: navadni jogurt in grenivka (pojedeno z muko ker ni prijetno če imaš ne bo polno mehurjeu:(to se pa zgodi če si tko nor na pizzo da si ocvreš nebo z vrelo paradižnikovo omako)
lp
ledenka_Ribja juha, zobatec iz juhe, domač krompirjev kruh, brstični ohrovt na pari, obvezno z domačim oljčnim oljem in česnom, tekoče zadeve za hemoglobin in moralo.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Miklavževi parkeljni