danes prav nič nedolžno kosilo
: goveja juha z rezanci, zapečen mesni sir, fižol v solati, z veliko čebule in kruh

Jugoslovenka
danes prav nič nedolžno kosilo
: goveja juha z rezanci, zapečen mesni sir, fižol v solati, z veliko čebule in kruh
Beva: mmmm, nom nom!! Pri meni je bila danes fižolova solata, jutri pa ena mešana solata. Moram še potamaniti ledenko, črno redkev, nekaj fižola, paradižnik. Bom par dni na hrček hrani :D
MBrando
Živjo!
Danes za kosile dunajski paniran z mandelji,riž z gobicami,velika skleda mešane solate kozarček modre frankinje pa dolg sprehod.
dolenc52moški del družine danes: ocvrt sir, pomfri in rdeč radič
ženske gremo ven na pozno kosilo :))))
lp
ledenka_
Včeraj : zeljne krpice z malo slanine, solata
Danes: obara z malo mesa in solata + sladica (kaj še ne vem)
Jutri: domača pizza, juha, solata
Sobota: malic na gradbišču (fižolova juha, žemlje, posladek)
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torteDanes samo za mene: solata iz testenin![]()
Juha z rezanci, golaž in polenta in zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: pečeni piščančji zrezki, pečen krompir s čebulo, mešana solata, čokolada
Danes: pečene hrenovke, pečen krompir s čebulo, mešana solata
Danes: rizi-bizi, pečene piščančje perutke in zelena solata
tanjajMi smo bili danes trije, prijatljico sva povabila na kosilo, ker bi bila sicer sama za rojstni dan :)
Špinačna torta, pečen krompir, piščančji file in kuhana cvetača/korenje za prilogo. Čokoladna torta, kavica in en dolg čvek! :)))
LP
SašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Pekoče piščančje perutničke