Pri nas danes vse nekaj na brzino,mož včerajšno čorbo,jaz dva jajca na oko in malo solate.
Milži
Pri nas danes vse nekaj na brzino,mož včerajšno čorbo,jaz dva jajca na oko in malo solate.
Milži
Danes: rižota z beluši, radič z fižolom, kapučino piškoti, kava z mlekom in smetano
breskva
Danes ena nedolžna rižota (cikorja, sladki janež, posušen paradižnik, por, gobe)
radič s fižolom, klementine, do tu je to čisto veganski jedilnik. Koruznikovi poljubčki so vsiljivci ![]()
lp
mzmVsiljivci? A zato, ker namigujejo na meseno poželenje?
Danes: musaka, solata, štrudl
SonjaBrihtna punca, tale limnol ![]()
lp
mzmDanes: goveja juha z jetrnimi žličniki, krompirjevi svaljki z gobovo omako, radič s fižolom, pa nič sladkega! Mož pravi, da potem ne more igrati tenisa :)
magdi
Fižolova juhca od včeraj, jo je ravno dovolj za 2, zame pa omleta in zelen fižol iz konzerve
, z malo šalotke in bučnim oljem.
,
in pol papaje (sem kupila skoraj 1,5 kilsko
) za vse 3, pardon 4.
Danes smo se zbudili v lep sončen dan... ja ja, tako bi bilo idealno.... še enkrat: Danes smo se zbudili ob 6. in je bilo še temno
in začeli dan z kozlanjem [bljak2] in no, kakanjem
... Tavečji
je nekaj fasal....
Sedaj molim boga, da mu "samo" večerja včeraj ni sedla
in da se ne bomo jutr tepli za wc ![]()
Danes kuham makaronflajš in mešano solato... pa juhco in borovničev čaj in prepečenec z banano za velikega
- bogi, bogi ![]()
Kozlanje? Kakanje? No, pa dober tek!
![]()
Mygrace
| breskva je napisal/a: |
Danes: rižota z beluši, radič z fižolom, kapučino piškoti, kava z mlekom in smetano
|
Kje imate pa že beluše?
nola
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Domači Ferrero Rocher