Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

JanisJoplin, tako špinačko dela moja mama. Na roko sesekljana, tako, da ni popolnoma gladka, zgosti pa jo z drobtinami. Sto let si je nisem pripravila, hvala za idejo.

Jaz sem danes imela sarmo s kruhom, jutri bo zelenjavna juhca, pohane perutke in motovilec.Nič pomfrija, novoletna zaobljuba še velja

mejačka

Ponedeljek: kuhala mati, popečen krompir v čisto tankih rezinah, svinjska ribica pečena (slastna, pa imam mesa hitro dosti), mešana solata (kupljena, ajde), pecivo še od praznikov.

Torek: ostanek goveje juhice, rižota s šampinjoni in grahom, mešana domača solata, pecivo od praznikov.

Danes: fižolova juhca, palačinke,hruškov kompot (domač, se razume). Posladek ekstra zame: pilates, peklensko, a super

Jutri: tole bom probala, ker me zelo zelo mika:

http://www.kulinarika.net/recepti/10068/zelenjavne-jedi

rag_doll

Tako. Repca za jutri je skuhana. Zraven bomo jedli še pire krompir in suho kuhano meso.  

Danes: njoki z jurčki in solata

mamka

Včeraj še nič kuhala, danes pa se nam je prilegla po vseh teh dneh pizza.

Balenka

Danes: Girl's night out. Odvisno od tega, kaj bo na meniju.

Vanja

danes:kokošja juha z narezanimi palačinkami, restan krompir, ocvrt sir, palačinke

zivosrebro

zivosrebro

ČETRTEK:

Ohrovtova čorbica:

Pozdravček!

Mesna omaka, testenine, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

mejačka je napisal/a:

JanisJoplin, tako špinačko dela moja mama. Na roko sesekljana, tako, da ni popolnoma gladka, zgosti pa jo z drobtinami. Sto let si je nisem pripravila, hvala za idejo.

mejačka

Haha, tole je tudi naredila moja mama Jaz jo, odkar imam palični mešalnik, kar zmiksam, ker je hitreje. Je bila pa odličnaaaa

Danes pa spet piščančje bedro (ja, je treba ponucat), zraven pa solata iz kitajskega zelja s kropirjem.

JJ

Moj mož si je poželel totalni

Danes kuham kalorično bombo:

Pečena prekajena krača

Pečen s sirom

Francoska solata...

Če se jutr ne oglasim, me je pobralo od preveč maščobe in holesterola...

Neč, grem mal jesiha in meda z spit...

darjao.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti