Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes pri nas: krvavice, pražen krompir, praženo kislo zelje.

rosie

Že navsezgodaj sem na silvestrovo spekla celo posodo sarm (še za mamo in taščo)  in skuhala lonec goveje juhe. Tako smo na prvi dan letošnjega leta začeli z govejo juho,šli malo na sprehod po soncu, nadaljevali  z sarmami in krompirjem.

Včeraj pa nam je že dišala bolj konkretna hrana in pripravila sem govejo juho, pečen krompir, pečen kos piščanca, telečji kotlet, gobovo omako, malo dušenega graha in mehko solato.

Danes pa bo mešana rižotaz veliko zelenjave, rdeča pesa in solata.

Sicer pa vsem skupaj srečno, zdravo in ljubezni polno letošnje leto  in veliko dobrih idej za kuharijo.

Naša zaobljuba pa je: manjše porcije na krožniku...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

jaz sem pa pripravila danes ričet... potem pa špagete z morsko omakico.... pa seveda solato....

vsem želim srečno in zdravo novo leto 2012... pa veliko kuharskih užitkov še naprej

aksuram

danes:  zajčja obara, pica s pršutom in olivami

beva

Danes:

- česnova juha

- pire krompir

- omakca iz sladke smetane, kefirja in čemaža

- pohani piščančji medaljončki

- motovilec z jajcem in solatno polivko

Posladek:

- muzanje

(kar sem napisala ni res Antibigbrader press KVAK )

Mygrace

Recikliran golaž..lahko bi mu rekel makaronflajš,rdeče zelje v solati.

polarbear

Danes: zelenjavna juha, skutini  slivovi cmoki, kompot, potica

Jutri: zelenjavna juha,  pečena ajdova kaša z zelenjavo in skuto, piščančji zrezki v omaki, zelena solata

NENA58

Panini in skleda solate.

Vanja

Zelenjavna juha, pizza

(pa še ogromno peciva....)

lp galja

Danes: pečena piščančja bedra z bučkami in korenjem, pražen stročji stročji fižol, mešana solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti