Kurja juha z rezanci, špegeti, zelen in rdeč radič
.
lp
Kurja juha z rezanci, špegeti, zelen in rdeč radič
.
lp
Danes je kuhala žlahta. Pomfri, polpeti, rdeča pesa v solati.
Posladek - medenjaki, kokosove kocke.
msegovUf, uf, kolk mzm pretirava: pa tisti moji vili , reče hacienda. Saj ne rečem je veliko, razkošno, to pa priznam, kar je ,je, ampak ljuba duša, da bi se moje posestvo imenovalo hacienda, kje pa, manjka najmanj enih tisoč hektarjev zemljišča. Mal me je sram pa vseen moram priznat: tale kriza je stisnila tudi nas, bogatine (
), evo, jaz naprimer, ogrevam le spodnjo etažo mojega poslopja. Pa pustimo to, pri meni danes, krompir iz pečice:
seveda zravn darovi narave, no, ja recimo darovi prijaznih............. ah, ona že ve. Hvala!
ežojVčeraj: pasulj iz črnookega graha za "good fortune" imamo že enih 17 let zapored na novega leta dan.
Danes reciklaža v ženski družbi: Včerajšnja čorbica z dodanim svinjskim plečem (vsaj mislim, da se kosu reče pleče) od predvčerajšnjim. Skupaj zmešano in pregreto.
Včeraj: goveja juha, piščančji žur, pečen krompir, solata, za sladico pa sladoled z vročimi jagodami
Danes: boranja
Jutri: goveja juha od včeraj, popleti iz kuhane govedine, pire krompir, solata
matejaoz
Danes:juha z bučk,zelenjava kuhana na pari,piščanec,solata(stročji fižol)
Milži
Včeraj. Sarme in pire krompir
Danes: pasulj
RoncolinoTOREK:
Goveja juhica, ostanki sarme, reciklirana svinjina s krompirjem, reciklirana govedina iz juhe z dodatkom karfiole in brokule, zelena solata:

Pozdravček!
Uf, uf... končno konc teh praznikov ![]()
No danes kuham..ostankov mamo dost!![]()
![]()
![]()
Špageti bolonjez
![]()
darjao.
Evo malo bolj zdravo kosilo po pregrehah ... Zdrobova juha, polnjene bučke, kuhana zelenjava, pražen krompir in solata.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Evitine Jakobove pokrovače

Gratinirani fuži s sirom in pršutom