Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kurja juha z rezanci, špegeti, zelen in rdeč radič .

lp

irenakr

Danes je kuhala žlahta. Pomfri, polpeti, rdeča pesa v solati.

Posladek - medenjaki, kokosove kocke.

msegov

Uf, uf, kolk mzm pretirava: pa tisti moji vili , reče hacienda. Saj ne rečem je veliko, razkošno, to pa priznam, kar je ,je, ampak ljuba duša, da bi se moje posestvo imenovalo hacienda, kje pa, manjka najmanj enih tisoč hektarjev zemljišča. Mal me je sram pa vseen moram priznat: tale kriza je stisnila tudi nas, bogatine (), evo, jaz naprimer, ogrevam le spodnjo etažo mojega poslopja. Pa pustimo to, pri meni danes, krompir iz pečice:

seveda zravn darovi narave, no, ja recimo darovi prijaznih............. ah, ona že ve. Hvala!

ežoj

Včeraj: pasulj iz črnookega graha za "good fortune" imamo že enih 17 let zapored na novega leta dan.

Danes reciklaža v ženski družbi: Včerajšnja čorbica z dodanim svinjskim plečem (vsaj mislim, da se kosu reče pleče) od predvčerajšnjim. Skupaj zmešano in pregreto.

Vanja

Včeraj: goveja juha, piščančji žur, pečen krompir, solata, za sladico pa sladoled z vročimi jagodami

Danes: boranja

Jutri: goveja juha od včeraj, popleti iz kuhane govedine, pire krompir, solata

matejaoz

Danes:juha z bučk,zelenjava  kuhana na pari,piščanec,solata(stročji fižol) 

Milži

Sporočilo je spremenil(a) Milži dne 03. 2012 09:59

Včeraj. Sarme in pire krompir

Danes: pasulj

Roncolino

TOREK:

Goveja juhica, ostanki sarme, reciklirana svinjina s krompirjem, reciklirana govedina iz juhe z dodatkom karfiole in brokule, zelena solata:

Pozdravček!

Uf, uf... končno konc teh praznikov

No danes kuham..ostankov mamo dost!

Špageti bolonjez

darjao.

Evo malo bolj zdravo kosilo po pregrehah ... Zdrobova juha, polnjene bučke, kuhana zelenjava, pražen krompir in solata.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti