Včeraj skuhala veliko belih žgancev. Včeraj sem jih zabelila z ocvirki, danes pa s prepraženo čebulo. Poznate reklamo nori na poli, no jaz lahko zapišem nora na žgance. Skoraj tako dobri kot mamini. Pa solato zraven. Nič večerje. Tehtala se nisem.![]()
![]()
![]()
Včeraj skuhala veliko belih žgancev. Včeraj sem jih zabelila z ocvirki, danes pa s prepraženo čebulo. Poznate reklamo nori na poli, no jaz lahko zapišem nora na žgance. Skoraj tako dobri kot mamini. Pa solato zraven. Nič večerje. Tehtala se nisem.![]()
![]()
![]()
PETEK:
Na čebuli dušen krompir, korenček, grah in zelena; ribji file, endivija s fižolom (sivčkom):

Pozdravček!
Danes bodo na sporedu hrenovke v testu in solata.
tanjajKurja juha z ribano kašo, tenstano rdeče zelje, pražen fižol na olivnem olju in mrzla pečenka ter
.
lp
danes smo jedli polnozrnate špagete s pelati, tuno in olivami
bevaDanes sem mogel it v prestonico na nekakšno cepljenje ( nekaj v zvezi z razvratom, saj ni važen ). To poteka tako, da ti preluknjajo kožo na dveh mestih, na enem pustijo noter ( v mene ) žive une živalce, skozi drugo luknjo pa dajo mrtve. In pol ta zaščita poteka tako, da une žive živalce ( al se im reče virusi al bakterije, kaj pa vem ), ko naj bi me požrle, zmeraj srečujejo telesa onih mrtvih, in si rečejo: če ga bomo preveč srali, bomo mi tudi mrtve, in pol skrbijo, da se preveč na namnožijo in to deluje tudi, če v telo vdrejo tuje živalice. Vse to ni 100%, ampak, jaz sem tako razumel ( sicer pravijo, da so to dva cepljenja, kot da jaz ne vem ). Skratka, te živalce so sedaj v meni in je baje nerodno, če so lačne, pol pa po žilah laufajo in iščejo nekaj za pod zob, in po ta manjših žilah s s kremplji odrivajo od sten žil ( te živalce so baje dokaj mejhne ) in to se čuti kot kakšno žgečkanje. Najboljše je če niso lačne, in, baje, zelo rad imajo ribe.
Zaradi tega, danes pri meni:
Matr, moram še pazit na pritisk, če mi poraste, bo začelo špricat na vseh luknjah.............. čist ves sem preluknjan.![]()
Pri nas spet nič konkretnega ... baje smo že dovolj stari, da si sami najdemo oz. naredimo kaj za pojest ...![]()
Kakšna solata zvečer ali kaj podobnega ...
msegov| ežoj je napisal/a: |
Danes sem mogel it v prestonico na nekakšno cepljenje ( nekaj v zvezi z razvratom, saj ni važen ). To poteka tako, da ti preluknjajo kožo na dveh mestih, na enem pustijo noter ( v mene ) žive une živalce, skozi drugo luknjo pa dajo mrtve. In pol ta zaščita poteka tako, da une žive živalce ( al se im reče virusi al bakterije, kaj pa vem ), ko naj bi me požrle, zmeraj srečujejo telesa onih mrtvih, in si rečejo: če ga bomo preveč srali, bomo mi tudi mrtve, in pol skrbijo, da se preveč na namnožijo in to deluje tudi, če v telo vdrejo tuje živalice. Vse to ni 100%, ampak, jaz sem tako razumel ( sicer pravijo, da so to dva cepljenja, kot da jaz ne vem ). Skratka, te živalce so sedaj v meni in je baje nerodno, če so lačne, pol pa po žilah laufajo in iščejo nekaj za pod zob, in po ta manjših žilah s s kremplji odrivajo od sten žil ( te živalce so baje dokaj mejhne ) in to se čuti kot kakšno žgečkanje. Najboljše je če niso lačne, in, baje, zelo rad imajo ribe. ežoj |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes, sicer precej pozno, pri nas: segedin, polenta.
pri nas te dni samo za 2:
včeraj špageti, omaka iz domačega paradižnika- mmm je kar po poletju zadišalo, skoraj zadnji domač radič v solati
danes goveji zrezki v omaki, skutni štruklji, radič
jutri bo kar današnji ostanek, ker bo za večerjo biftek, pršut, francoska, kremšnite....
![]()
Ker sem najvećkrat na tej temi: lepo praznovanje, srečno 2012 in upam, da si bomo še naprej delali družbo tukaj!!!![]()
![]()
Tatjana
danes smo imeli golaž in polento ter solato (zeleno), včeraj
,kislo zelje in krompir v kosih.predvčerajšnim pa breskove in slivove cmoke
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Tortilje s pivsko omako iz čokolade