Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj skuhala veliko belih žgancev. Včeraj  sem jih zabelila z ocvirki, danes pa s prepraženo čebulo. Poznate reklamo nori na poli, no jaz lahko zapišem nora na žgance. Skoraj tako dobri kot mamini. Pa solato zraven. Nič večerje. Tehtala se nisem.

naor

PETEK:

Na čebuli dušen krompir, korenček, grah in zelena; ribji file, endivija s fižolom (sivčkom):

Pozdravček!

Danes bodo na sporedu hrenovke v testu in solata.

tanjaj

Kurja juha z ribano kašo, tenstano rdeče zelje, pražen fižol na olivnem olju in mrzla pečenka ter .

lp

irenakr

danes smo jedli polnozrnate špagete s pelati, tuno in olivami

beva

Danes sem mogel it v prestonico na nekakšno cepljenje ( nekaj v zvezi z razvratom, saj ni važen ). To poteka tako, da ti preluknjajo kožo na dveh mestih, na enem pustijo noter ( v mene ) žive une živalce, skozi drugo luknjo pa dajo mrtve. In pol ta  zaščita poteka tako, da une žive živalce ( al se im reče virusi al bakterije, kaj pa vem ), ko naj bi me požrle, zmeraj srečujejo telesa onih mrtvih, in si rečejo: če ga bomo preveč srali, bomo mi tudi mrtve, in pol skrbijo, da se preveč na namnožijo in to deluje tudi, če v telo vdrejo tuje živalice. Vse to ni 100%, ampak, jaz sem tako razumel ( sicer pravijo, da so to dva cepljenja, kot da jaz ne vem ). Skratka, te živalce so sedaj v meni in je baje nerodno, če so lačne, pol pa po žilah laufajo in iščejo nekaj za pod zob, in po ta manjših žilah s s kremplji odrivajo od sten žil ( te živalce so baje dokaj mejhne ) in to se čuti kot kakšno žgečkanje. Najboljše je če niso lačne, in, baje, zelo rad imajo ribe.

Zaradi tega, danes pri meni:

Matr, moram še pazit na pritisk, če mi poraste, bo začelo špricat na vseh luknjah.............. čist ves sem preluknjan.

ežoj

Pri nas spet nič konkretnega ... baje smo že dovolj stari, da si sami najdemo oz. naredimo kaj za pojest ...

Kakšna solata zvečer ali kaj podobnega ...

msegov

ežoj je napisal/a:

Danes sem mogel it v prestonico na nekakšno cepljenje ( nekaj v zvezi z razvratom, saj ni važen ). To poteka tako, da ti preluknjajo kožo na dveh mestih, na enem pustijo noter ( v mene ) žive une živalce, skozi drugo luknjo pa dajo mrtve. In pol ta  zaščita poteka tako, da une žive živalce ( al se im reče virusi al bakterije, kaj pa vem ), ko naj bi me požrle, zmeraj srečujejo telesa onih mrtvih, in si rečejo: če ga bomo preveč srali, bomo mi tudi mrtve, in pol skrbijo, da se preveč na namnožijo in to deluje tudi, če v telo vdrejo tuje živalice. Vse to ni 100%, ampak, jaz sem tako razumel ( sicer pravijo, da so to dva cepljenja, kot da jaz ne vem ). Skratka, te živalce so sedaj v meni in je baje nerodno, če so lačne, pol pa po žilah laufajo in iščejo nekaj za pod zob, in po ta manjših žilah s s kremplji odrivajo od sten žil ( te živalce so baje dokaj mejhne ) in to se čuti kot kakšno žgečkanje. Najboljše je če niso lačne, in, baje, zelo rad imajo ribe.

ežoj

Danes, sicer precej pozno, pri nas: segedin, polenta.

rimljanka

pri nas te dni samo za 2:

včeraj špageti, omaka iz domačega paradižnika- mmm je kar po poletju zadišalo, skoraj zadnji domač radič v solati

danes goveji zrezki v omaki, skutni štruklji, radič

jutri bo kar današnji ostanek, ker bo za večerjo biftek, pršut, francoska, kremšnite....

Ker sem najvećkrat na tej temi: lepo praznovanje, srečno 2012 in upam, da si bomo še naprej delali družbo tukaj!!!Tatjana

tabu

danes smo imeli golaž in polento ter solato (zeleno), včeraj ,kislo zelje in krompir v kosih.predvčerajšnim pa breskove in slivove cmoke

catcat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti