Matr, ežoj, rasturaš!!!!!!! ![]()
(ta novi smeškoti še kar ne delajo) [valjanjeodsmeha]
lp
P.s. špageti z mesno omako in solata (ostala v vrečki)
cervusMatr, ežoj, rasturaš!!!!!!! ![]()
(ta novi smeškoti še kar ne delajo) [valjanjeodsmeha]
lp
P.s. špageti z mesno omako in solata (ostala v vrečki)
cervusMoji so si izmislili lazanjo in solato. ![]()
![]()
ežoj,
!
elaphus, a solata kar iz vrečke
?
Ste mi naredili gušte s krompirušo, pa sem naredila nekaj, vsaj od daleč podobnega : pita s krompirjem in dušenim svežim zeljem, v pečici pečena buča
in skleda radiča
Premišljujem, če bi namesto novoletne torte naredila velikonočno pinco ![]()
lp
mzmgoveja juha z rezanci, pečena riba
BalenkaJa, mzm, solata v vrečki -pri nas nam jo zelenjavar da v vrečko, ko jo kupimo ![]()
![]()
A pri vas jo v flašo zapakirate???? ![]()
(heeeeecaaaaam seeeeeee)
lp
cervusV naših koncih po novem niti zdravil niti knjig ne dajo več v vrečko (če je ne plačaš posebej), v MK stane, lepa sicer, 7 centov.
Današnje kosilo: enolončnica brez imena: korenček, krompir v kockah, govedina iz juhe in široki rezanci. Jo jemo tradicionalno, ampak posebnega imena zanjo pa nimamo.
Pozno popoldan: kava in sveži piškoti, pa v
in v štajersko prestolnico pogledat, kako se umira na odru. (La boheme, potem še kava in klepet v SNG kavarni, v dobri družbi, seveda).
rimljanka
Pri nas solato še dajejo v vrečke, ampak mi jo jemo iz sklede ![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
Pri nas solato še dajejo v vrečke, ampak mi jo jemo iz sklede
lp
|
Zdej ste me pa čist zmešali: a pol se juha iz vrečke ne je iz vrečke, ali kako?![]()
Pri nas danes ne bo nič za kosilo ... hujšamo :D poleg tega pa se nobenemu ne ljubi kuhati, mene pa itak čaka še peka piškotov! Tako da ... kar bo kdo našel bo pa jedel!
Lep dan!
msegovMsegov, juha iz vrečke je vedno rešitev!![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna zloženka

Ajdovi svaljki s kislo repo