Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Matr, ežoj, rasturaš!!!!!!! (ta novi smeškoti še kar ne delajo) [valjanjeodsmeha]

lp

P.s. špageti z mesno omako in solata (ostala v vrečki)

cervus

Moji so si izmislili lazanjo in solato.

Vanja

ežoj, !

elaphus, a solata kar iz vrečke ?

Ste mi naredili gušte s krompirušo, pa sem naredila nekaj, vsaj od daleč podobnega : pita s krompirjem in dušenim svežim zeljem,  v pečici pečena buča

in skleda radiča

Premišljujem, če bi namesto novoletne torte naredila velikonočno pinco  

lp

mzm

goveja juha z rezanci, pečena riba

Balenka

Ja, mzm, solata v vrečki -pri nas nam jo zelenjavar da v vrečko, ko jo kupimo A pri vas jo v flašo zapakirate????  (heeeeecaaaaam seeeeeee)

lp

cervus

V naših koncih po novem niti zdravil niti knjig ne dajo več v vrečko (če je ne plačaš posebej), v MK stane, lepa sicer, 7 centov.

Današnje kosilo: enolončnica brez imena: korenček, krompir v kockah, govedina iz juhe in široki rezanci. Jo jemo tradicionalno, ampak posebnega imena zanjo pa nimamo.

Pozno popoldan: kava in sveži piškoti, pa v  in v štajersko prestolnico pogledat, kako se umira na odru. (La boheme, potem še kava in klepet v SNG kavarni, v dobri družbi, seveda).

rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 28.dec 2011 23:58

Pri nas solato še dajejo v vrečke, ampak mi jo jemo iz sklede

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Pri nas solato še dajejo v vrečke, ampak mi jo jemo iz sklede

lp

mzm

Zdej ste me pa čist zmešali: a pol se juha iz vrečke ne je iz vrečke, ali kako?

ežoj

Pri nas danes ne bo nič za kosilo ... hujšamo :D poleg tega pa se nobenemu ne ljubi kuhati, mene pa itak čaka še peka piškotov! Tako da ... kar bo kdo našel bo pa jedel!

Lep dan!

msegov

Msegov, juha iz vrečke je vedno rešitev!

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti