Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Viška pogača,rdeči radič z fižolom,zdajle se kuha zdravilna ponovoletna goveja juhica

polarbear

Danes pa je skuhal moj dragi. Naravni svinjski zrezki z jurčki, testenine mašnice in skleda rdečega radiča izpod snega. Zelo pohvaljen.

mejačka

Pojma nimam, kaj naj naredim za naše kosilo...pa še bajto imam polno. Ob skodelici mueslija "se je razpravljalo" o hrani po svetu...na misel mi je prišel tale dogodek z zadnjega dopusta... MIslim, da bodo vsi  kar hladilnik čistili.

In še (upam) uganka: Kaj je tole?

Vanja

Gvajava?

mejačka

Mejačka, sem morala poguglat   in ne, ni gvajava.

Vanja

ežoj je napisal/a:

Danes sem mogel it v prestonico na nekakšno cepljenje ( nekaj v zvezi z razvratom, saj ni važen ). To poteka tako, da ti preluknjajo kožo na dveh mestih, na enem pustijo noter ( v mene ) žive une živalce, skozi drugo luknjo pa dajo mrtve. In pol ta  zaščita poteka tako, da une žive živalce ( al se im reče virusi al bakterije, kaj pa vem ), ko naj bi me požrle, zmeraj srečujejo telesa onih mrtvih, in si rečejo: če ga bomo preveč srali, bomo mi tudi mrtve, in pol skrbijo, da se preveč na namnožijo in to deluje tudi, če v telo vdrejo tuje živalice. Vse to ni 100%, ampak, jaz sem tako razumel ( sicer pravijo, da so to dva cepljenja, kot da jaz ne vem ). Skratka, te živalce so sedaj v meni in je baje nerodno, če so lačne, pol pa po žilah laufajo in iščejo nekaj za pod zob, in po ta manjših žilah s s kremplji odrivajo od sten žil ( te živalce so baje dokaj mejhne ) in to se čuti kot kakšno žgečkanje. Najboljše je če niso lačne, in, baje, zelo rad imajo ribe.

Zaradi tega, danes pri meni:

Matr, moram še pazit na pritisk, če mi poraste, bo začelo špricat na vseh luknjah.............. čist ves sem preluknjan.

ežoj

Kam pa tokrat potuješ?

nola

Vanja, ali je kruhovec? Bread fruit?

Ah ja, da ne bo samo smetenje:  Jutri bodo  za kosilo samo pica bruskete, ker bo večerja bogata =)

Sporočilo je spremenil(a) Jessie dne 30.dec 2011 20:42

Danes na gorečo željo našega mulca: takosi z zelenjavo v omaki pardižnikove pasate.

Jutri: pohana piška, krompirjeva solata, potem pa bomo kuhali sarmice. 

leandros

Danes bo pri nas pica.

Sicer pa lepo praznovanje vam vsem želim in vse dobro v 2012.

msegov

Prvič v življenju sem delala sarmo in baklave - za prve novoletne dni.kot kaže, je oboje zelo uspelo, juhu!

Danes za kosilo pica, zvečer pa pečen mlad sir na rukoli, tatarski, jagenjček, pekovski krompir, solata in božični, ups silvestrski  sladoled.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti