Pri nas
včeraj goveja juha, zapećeni svaljki z gorgonzolo, popečen korenček in por, solata iz kitajskega zelja
danes pita krompiruša, zeljnata solata
jutri verjetno bučna juha, zapečene testenine s skuto, breskov kompot
tabuPri nas
včeraj goveja juha, zapećeni svaljki z gorgonzolo, popečen korenček in por, solata iz kitajskega zelja
danes pita krompiruša, zeljnata solata
jutri verjetno bučna juha, zapečene testenine s skuto, breskov kompot
tabuVčeraj: domača pica, solata, kompot
Danes: Beef Wellington po receptu Gordona Ramseya, solata, jogurtova strjenka
Danes osvežilna zelenjavna juhica, da se malo odpočijemo od težke hrane.
lp
Pri nas danes rižota z govejim mesom, korenčkom, grahom in koruzo ter kistajsko zelje v solati.
Jutri za ostale vampi po tržaško, zame zelenjavna juha.
msegovZa praznike je bilo toliko hrane, jedla sem vse, zato danes kuham bolj enostavno hrano:
štruklji kuhani na vodi (star način) in češnjev zavitek.
Migla![]()
Pri meni danes pasulj:
Ja, kaj pa zdej odkimavat, kaj manjka pivu? Saj piše na drugi strani etikete " extra quality, predštipendijsko "![]()
A,ja, kolk bi pasala kakšna paprika od polarnega medota ( taka, ki ti pasulj v ustih pogreje ).
ežojpri nas danes: kremna čemaževa juhica, zapečeni svinjski zrezki z veliko čebule, zeljnata solata s krompirjem
bevaDanes:
- jota II. dejanje
Poobedek:
- težka borba z eno vsiljivo Lenobo Lenuhovo
Posladek:
- zmaga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: Pospravljenje lunch paketov, ki smo jih zbrali skozi podaljšan vikend.
Mikrovalovka v akciji! ![]()
darjao.
Po močnem zajtrku 4-urno plavanje v bazenu. Med iskanjem in zbiranjem moje četice našla Jadino četico, ki strumno koraka. ![]()
![]()
Prišli domov, kjer nas je čakal ričet s fižolom
(zjutraj skuhan). Joj, kako je to dobro, ko so usta lačna. Toliko smo bili zasedeni s pripravo mize, da za foto session ni bilo časa. ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hoppy brioš

Jugoslovenka