Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas

včeraj goveja juha, zapećeni svaljki z gorgonzolo, popečen korenček in por, solata iz kitajskega zelja

danes pita krompiruša, zeljnata solata

jutri verjetno bučna juha, zapečene testenine s skuto, breskov kompot

tabu

Včeraj: domača pica, solata, kompot

Danes: Beef Wellington po receptu Gordona Ramseya, solata, jogurtova strjenka

Danes osvežilna zelenjavna juhica, da se malo odpočijemo od težke hrane.

lp

irenakr

Pri nas danes rižota z govejim mesom, korenčkom, grahom in koruzo ter kistajsko zelje v solati.

Jutri za ostale vampi po tržaško, zame zelenjavna juha.

msegov

Za praznike je bilo toliko hrane, jedla sem vse, zato danes kuham bolj enostavno hrano:

štruklji kuhani na vodi (star način) in češnjev zavitek.

Migla

Pri meni danes pasulj:

Ja, kaj pa zdej odkimavat, kaj manjka pivu? Saj piše na drugi strani etikete " extra quality, predštipendijsko "

A,ja, kolk bi pasala kakšna paprika od polarnega medota ( taka, ki ti pasulj v ustih pogreje ).

ežoj

pri nas danes:  kremna čemaževa juhica, zapečeni svinjski zrezki z veliko čebule, zeljnata solata s krompirjem

beva

Danes:

- jota II. dejanje

Poobedek:

- težka borba z eno vsiljivo Lenobo Lenuhovo

Posladek:

- zmaga

Mygrace

Danes: Pospravljenje lunch paketov, ki smo jih zbrali skozi podaljšan vikend. Mikrovalovka v akciji!

darjao.

Po močnem zajtrku 4-urno plavanje v bazenu. Med iskanjem in zbiranjem moje četice našla Jadino četico, ki strumno koraka. 

Prišli domov, kjer nas je čakal ričet s fižolom     (zjutraj skuhan). Joj, kako je to dobro, ko so usta lačna. Toliko smo bili zasedeni s pripravo mize, da za foto session ni bilo časa. 

Pozdravček! 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti