Krompiruša in jogurt. Dobra je bila (jo je prec zmanjkalo), sam mal preveč sem poprala. Dobro, da imamo radi pekoče. Za drugič bom pa že vedela.
lp
cervusKrompiruša in jogurt. Dobra je bila (jo je prec zmanjkalo), sam mal preveč sem poprala. Dobro, da imamo radi pekoče. Za drugič bom pa že vedela.
lp
cervus| dragička je napisal/a: |
Po močnem zajtrku 4-urno plavanje v bazenu. Med iskanjem in zbiranjem moje četice našla Jadino četico, ki strumno koraka. Prišli domov, kjer nas je čakal ričet s fižolom
Pozdravček! |
Dragička pa zakaj me nisi dregnila, če smo se srečale???
Včeraj super morsko kosilce na obali. Danes pa polnozrnati kaneloni polnjeni z rikoto in suhim paradižnikom v paprično-paradižnikovi omaki, gratinirani v pečici in solata.
Ninja24Danes bo polnozrnata pašta z omako (ardečo), iz katere sem pozabila vzet peperončin ![]()
,
vrtan radič s fižolom in česnom (vedno ga pozabim napisat, pa ga je ponavadi skoraj več kot fižola) in klementine.
Poobedek in posladek pa preberite pri Mygrace ![]()
lp
mzmVčeraj je bilo kosilo pri moji sestri, ki se je nadvse potrudila in razvajala naše brbončice:
goveja juha z gresovimi knedelčki in gobova juha,
polnjena račka, sv. ribica z gobicami, govedina v korenčkovi omaki,
pražen krompir, skutini štrukeljčki, krompirjevi svaljki,
zeljna solata in mešan radič,
božični piškoti, potica, kremna rezina in kava.
BalenkaPri nas v popolni zasedi brokolijeva kremna juha, riž po mehiško in košček lososa.
![]()
Jutri: goveja juha z rezanci, dušeno zelje s krompirjem, goveji zrezek v čebulni omaki, puding
NENA58Nedelja: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečeni fileji brancina in morske žabe marinirani v olivnem olju,(jih nismo uspeli pojesti za Božič) ker smo ostali le pri bogatemu narezku in tatarcu, pečen krompir, motovilec z jajčki
Ponedeljek: goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajski zrezki, mešana solata
Torek: sarme, domač kruh
Danes: zdrobova juha z korenčkom, testenine z paradižnikovo omako, mešana solata
Jutri: kisla repa, pire krompir, pečenica
Petek: fižolova juha, cmoki
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: hrenovke s sirom, pečena polenta s popraženo čebulo in začimbami, pečen česen
Včeraj: krvavice, krompirjeva solata
Danes: sirovi tortelini v mandljevi omaki, zelenjava kuhana na sopari, paradižnikova solata z mocarello
RoncolinoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Sadne rezine s slivami