Za praznike je bilo toliko hrane, jedla sem vse, zato danes kuham bolj enostavno hrano:
štruklji kuhani na vodi (star način) in češnjev zavitek.
Migla![]()
Za praznike je bilo toliko hrane, jedla sem vse, zato danes kuham bolj enostavno hrano:
štruklji kuhani na vodi (star način) in češnjev zavitek.
Migla![]()
Pri meni danes pasulj:
Ja, kaj pa zdej odkimavat, kaj manjka pivu? Saj piše na drugi strani etikete " extra quality, predštipendijsko "![]()
A,ja, kolk bi pasala kakšna paprika od polarnega medota ( taka, ki ti pasulj v ustih pogreje ).
ežojpri nas danes: kremna čemaževa juhica, zapečeni svinjski zrezki z veliko čebule, zeljnata solata s krompirjem
bevaDanes:
- jota II. dejanje
Poobedek:
- težka borba z eno vsiljivo Lenobo Lenuhovo
Posladek:
- zmaga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: Pospravljenje lunch paketov, ki smo jih zbrali skozi podaljšan vikend.
Mikrovalovka v akciji! ![]()
darjao.
Po močnem zajtrku 4-urno plavanje v bazenu. Med iskanjem in zbiranjem moje četice našla Jadino četico, ki strumno koraka. ![]()
![]()
Prišli domov, kjer nas je čakal ričet s fižolom
(zjutraj skuhan). Joj, kako je to dobro, ko so usta lačna. Toliko smo bili zasedeni s pripravo mize, da za foto session ni bilo časa. ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Krompiruša in jogurt. Dobra je bila (jo je prec zmanjkalo), sam mal preveč sem poprala. Dobro, da imamo radi pekoče. Za drugič bom pa že vedela.
lp
cervus| dragička je napisal/a: |
Po močnem zajtrku 4-urno plavanje v bazenu. Med iskanjem in zbiranjem moje četice našla Jadino četico, ki strumno koraka. Prišli domov, kjer nas je čakal ričet s fižolom
Pozdravček! |
Dragička pa zakaj me nisi dregnila, če smo se srečale???
Včeraj super morsko kosilce na obali. Danes pa polnozrnati kaneloni polnjeni z rikoto in suhim paradižnikom v paprično-paradižnikovi omaki, gratinirani v pečici in solata.
Ninja24Danes bo polnozrnata pašta z omako (ardečo), iz katere sem pozabila vzet peperončin ![]()
,
vrtan radič s fižolom in česnom (vedno ga pozabim napisat, pa ga je ponavadi skoraj več kot fižola) in klementine.
Poobedek in posladek pa preberite pri Mygrace ![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kakijeva nevesta

Raca z rezanci na azijski način