Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

, ežoj, a  v trgovini pa ne, a? Ne mi žabe zastrupljat, prosim!

Danes Človek uživa v zrezku s suhimi paradižniki, olivami in pinjolami, v rižu, radiču in teranu, moja velikost pa po nasvetu elaphusa (buhjidejzdravja) čokolino in teran

lp

mzm

barbara9 je napisal/a:

Na -kinem žajblju  

Pa poizkusite kdaj speči piščančje fileje na ta način, ker so  zelo . Malo segrejete maslo, po želji dodate nekaj žajbljevih listov in zmanjšate ogenj, ploščo na najmanjšo temperaturo. Čez deset do petnajst minut fileje obrnete in počasi pečete naprej. Na pritisk morajo biti še malo mehki na koncu pečenja. Ostalo po trenutnem navdihu  

barbara

Sporočilo je spremenil(a) barbara9 dne 22.dec 2011 14:50

Imam suhe žajbljeve liste ... ali morajo biti sveži ...Verjamem, da je to njami. Ob priliki naredim.
Mayisa

Sporočilo je spremenil(a) Mayisa. dne 23.dec 2011 18:51

Sporočilo je spremenil(a) Mayisa. dne 23.dec 2011 18:52

Zdaj uporabljam suhe žajbljeve liste ... Pa dober tek :)

barbara

Vceraj goveja juha z rezanci, pecen krompir, polnjena puranja prsa, telecji kotlet, zeljna solata, redkev z fizolom

Danes  popularni NIC,ker so vsi zunaj na , jaz pa ena solatka in peka piskotov in torte.

Jutri za kosilo goveja juha z zdrobovim cmoki, za malcka se testenine, zgodnja bozicna vecerja prsut z nanoskim sirom in vlozenimi jurcki, kapesante na zaru z penino,  file orade na zelenjavni posteljici, telecji dunajski,pecen krompir, motovilec 

Za sladico torta z nutelo in bananami na Bozicni nacin

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: gorska mineštra, skutini vaflji,  

breskva

Danes: pražena jetrca,solata

Milži

Danes vsak na svojem koncu uživava v  mesnih kroglicah ala Ikea. Sam moje so boljše, kaj morem.

Jutri s segedinarjem ne bo čisto nič, ker je še vedno pretoplo. Bo treba po čem bolj svežem poseči.

Danes za poobedek ogled Girl with the dragon tatoo, holivudska verzija, Švedska je bila super, knjigo sem pa prešpricala.

Vanja

Danes; goveja juha z rezanci, kuhani štruklji, svinjski file v smetanovi omaki, prekmurska gibanica.

Migla

Se strinjam z Novakovo, ko nam pridiga, samo procesirane hrane nikar. Evo, kaj vse je Ežoj naštel pri tistih knusperlih. Bi blo boljše skuhat krompir pa ocvirke gor, "skledurino" solate, pa dva glažka čez. Ampak včasih pač moraš tudi kakšnega kozla ustrelit, da potem veš, ne?

Vanja, blagor ti, pri nas je pa kar hladno. Brrr!

Aha, kosilo. Spet segedin, brez pireja. Pa štrudel , dober, da bi ga angelčki jedli, če bi zobke imeli, pa ...

naor

danes se kuhajo čufti, poleg pa riž, ker krompirja ne maramo preveč... pa veliko solate :)

jutri božično kosilo pri tašči,... slikce bom pa prbala tudi sama nalagat

tole je bilo včeraj za večerjo:)

Sporočilo je spremenil(a) sandrak dne 24.dec 2011 09:57

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti