, ežoj, a
v trgovini pa ne, a? Ne mi žabe zastrupljat, prosim!
Danes Človek uživa v zrezku s suhimi paradižniki, olivami in pinjolami, v rižu, radiču in teranu, moja velikost pa po nasvetu elaphusa (buhjidejzdravja) čokolino in teran ![]()
lp
mzm
, ežoj, a
v trgovini pa ne, a? Ne mi žabe zastrupljat, prosim!
Danes Človek uživa v zrezku s suhimi paradižniki, olivami in pinjolami, v rižu, radiču in teranu, moja velikost pa po nasvetu elaphusa (buhjidejzdravja) čokolino in teran ![]()
lp
mzm| barbara9 je napisal/a: |
Na Pa poizkusite kdaj speči piščančje fileje na ta način, ker so zelo
|
Imam suhe žajbljeve liste ... ali morajo biti sveži ...Verjamem, da je to njami. Ob priliki naredim.
Mayisa
Sporočilo je spremenil(a) Mayisa. dne 23.dec 2011 18:51
Zdaj uporabljam suhe žajbljeve liste ... Pa dober tek :)
barbara
Vceraj goveja juha z rezanci, pecen krompir, polnjena puranja prsa, telecji kotlet, zeljna solata, redkev z fizolom
Danes popularni NIC,ker so vsi zunaj na ![]()
![]()
, jaz pa ena solatka in peka piskotov in torte.
Jutri za kosilo goveja juha z zdrobovim cmoki, za malcka se testenine, zgodnja bozicna vecerja prsut z nanoskim sirom in vlozenimi jurcki, kapesante na zaru z penino, file orade na zelenjavni posteljici, telecji dunajski,pecen krompir, motovilec
Za sladico torta z nutelo in bananami na Bozicni nacin
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: gorska mineštra, skutini vaflji, ![]()
Danes: pražena jetrca,solata![]()
Milži
Danes vsak na svojem koncu uživava v mesnih kroglicah ala Ikea.
Sam moje so boljše, kaj morem. ![]()
Jutri s segedinarjem ne bo čisto nič, ker je še vedno pretoplo. Bo treba po čem bolj svežem poseči.
Danes za poobedek ogled Girl with the dragon tatoo, holivudska verzija, Švedska je bila super, knjigo sem pa prešpricala. ![]()
![]()
Danes; goveja juha z rezanci, kuhani štruklji, svinjski file v smetanovi omaki, prekmurska gibanica.
Migla
Se strinjam z Novakovo, ko nam pridiga, samo procesirane hrane nikar. Evo, kaj vse je Ežoj naštel pri tistih knusperlih. Bi blo boljše skuhat krompir pa ocvirke gor, "skledurino" solate, pa dva glažka čez. Ampak včasih pač moraš tudi kakšnega kozla ustrelit, da potem veš, ne?
Vanja, blagor ti, pri nas je pa kar hladno. Brrr!
Aha, kosilo. Spet segedin, brez pireja. Pa štrudel , dober, da bi ga angelčki jedli, če bi zobke imeli, pa ...![]()
![]()
![]()
danes se kuhajo čufti, poleg pa riž, ker krompirja ne maramo preveč... pa veliko solate :)
jutri božično kosilo pri tašči,... slikce bom pa prbala tudi sama nalagat
tole je bilo včeraj za večerjo:)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Hummus namaz