Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: vampi + koruzni žganci

Danes: goveja jetrca v omaki + domači široki rezanci + endivija v solati

Jutri: zelenjavna juha + pečene skutne palačinke

Za popoldansko "malico" pa še

bršljanka

Včeraj, ričet od prejšnjega dne, danes:

limona s prilogami!

ežoj

danes:  pražena jetrca z veliko čebule, paradižnikova solata, kruh

jutri:  goveja juha, pečenice , endivija s krompirjem

beva

Danes: matevž, kisla repa z ocvitki, domače pečenice 

breskva

Včeraj: zajček v obari.

Danes nič nič nič.

Balenka

Danes po dolgem času fižolova juha, palačinke, solata ( mešana)

Jutri: obara,ajdovi žganci,solata .

Milži

A zdaj furate novo modo za kosilo; to je NIČ. Kako se pa to nardi? Z ozirom na hude čase, ki prihajajo, bi bil dobrodošel recept.

Pri nas danes tudi bolj ko ne nič, nič spodobnemu kosilu podobnega, ampak lačni pa vseeno nismo ostali. Pride kakšen tak dan.

naor

Točno tako naor. Imaš prav! Tale NIČ bi morda res moral biti večkrat.

Morda bi bolje povedala, da nisem nič skuhala, pa tega ni storil tudi nihče drug. Kaj so moji dragi jedli, niti ne vem, morda je bil sistem "sezam (beri hladilnik), odpri se!

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 21.dec 2011 22:26

Hm, očitno nisem edina, ki nisem nič kuhala, a vseeno nismo ostali lačni. Za enega je ostala enolončnica od včeraj in menda je bila en dan stara še boljša. Kruh s humusom in paradižnik zame, ta mladi pa nimam pojma, kaj sta si pripravili. Me ob tistem času ni bilo doma. Zvečer me je pričakal tako velika olupljena grenivka, da je nisem zmogla sama pojesti. Jaz, bajsika,  kot sem bila imenovana, nič ne pretiravam.

Vanja

Naša kosila jemo ob osmih zvečer

V ponedeljek s paradižniki in aurora omako, vitlof,

V torek svinjska pečenka, omaka iz tistega, kar je ostalo po pečenju mesa, dušeno rdeče zelje, njoki, .

Včeraj piščančji fileji čisto počasi pečeni na maslu in žajblu  , smetanova omaka z gorčico. tanki rezanci, zelena solata

P.s. Vina je le  za vzorec, da ne boste mislili,  da se ga vsak večer nacedimo.

barbara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti