Orzo:
http://ninecooks.typepad.com/photos/uncategorized/2007/04/
Ežoj je pa nekam žleht... ![]()
Sem pozabila, da tudi jaz mlaskam. Ob piščancu in solati. Z vsemi koceni vred. ![]()
![]()
Orzo:
http://ninecooks.typepad.com/photos/uncategorized/2007/04/
Ežoj je pa nekam žleht... ![]()
Sem pozabila, da tudi jaz mlaskam. Ob piščancu in solati. Z vsemi koceni vred. ![]()
![]()
pohane bedrce in zelena solata
BalenkaVanja, pridi segedinar k meni skuhat ... zjutraj -7 stopinj C.
barbaraDanes je kosilo pripravil moj dragi. Iz skrinje je vzel govej golaž, poleg je skuhal neke kupljene kruhove cmoke, trde kot kamen. Seveda se mi je prvi skotalil čez cel prt. No, skleda hrustljave solatke pa je bila odlična.
V želodcu me nekaj tišči, bom sedaj poiskala če imam kje kak kozarec Ežojevega zdravila. Če njemu paše, ni vrag da da nebi tudi meni![]()
, kam sem prišla, ojojoj, ta zarečen kruh je res zelo nasiten![]()
Torej, pri nas akcija praznimo zmrzovalnik (Človek): goveji
golaž, kruh, radič, klementine, teran
Ženska pa: vsedite se, odprite, izpljunite, splahnite...in tako že par dni, z nebeško spremljavo vrtalnega stroja in sikanja ne vem česa že.![]()
![]()
Zdaj pa še malo terana.
lp![]()
mzm
Danes: faširane zrezke, kuhan krompir in koleraba, radič z jajci
Danes: zelenjavna juha, skutini štruklji, zelena solata, kompot
Jutri: zelenjavna juha, palačinke nadevane s skuto in borovnicami, jagodni kompot
NENA58
| mišzmoke je napisal/a: |
Ženska pa: vsedite se, odprite, izpljunite, splahnite...in tako že par dni, z nebeško spremljavo vrtalnega stroja in sikanja ne vem česa že. Zdaj pa še malo terana. lp
mzm |
Boga!
Iz lastnih izkupenj ti pa povem, da poleg terana paše tudi čokolino! ![]()
lp
P.s. Aha, goveja juha z rezanci, dödöli - prepečeni, pečene perutničke. Nekateri pa dödöle s kislo smetano in čebulo.
cervusKer smo od jutri pa do torka vabljeni skoz na neka kosila in ne kuham ![]()
danes pocartam svoje
:
Pohančki (puranji)
Francoska solatka
Lepo praznujte! ![]()
![]()
![]()
PETEK:
Pečen krompir s korenčkom, ribji file, zelena solata z radičem:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto

Malinini razpokančki