Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Orzo:

http://ninecooks.typepad.com/photos/uncategorized/2007/04/

Ežoj je pa nekam žleht...   Sem pozabila, da tudi jaz mlaskam. Ob piščancu in solati. Z vsemi koceni vred.

Vanja

pohane bedrce in zelena solata

Balenka

Vanja, pridi segedinar k meni skuhat ... zjutraj -7 stopinj C.

barbara

Danes je kosilo pripravil moj dragi. Iz skrinje je vzel govej golaž, poleg je skuhal neke kupljene kruhove cmoke, trde kot kamen. Seveda se mi je prvi skotalil čez cel prt. No, skleda hrustljave solatke pa je bila odlična.

V želodcu me nekaj tišči, bom sedaj poiskala če imam kje kak kozarec Ežojevega zdravila. Če njemu paše, ni vrag da da nebi tudi meni

mejačka

, kam sem prišla, ojojoj, ta zarečen kruh je res zelo nasiten

Torej, pri nas akcija praznimo zmrzovalnik (Človek): goveji golaž, kruh, radič, klementine, teran

Ženska pa: vsedite se, odprite, izpljunite, splahnite...in tako že par dni, z nebeško spremljavo vrtalnega stroja in sikanja ne vem česa že.

Zdaj pa še malo terana.

lp

mzm

Danes: faširane zrezke, kuhan krompir in koleraba, radič z jajci

breskva

Danes: zelenjavna juha, skutini štruklji, zelena solata, kompot

Jutri: zelenjavna juha,  palačinke nadevane s skuto in borovnicami, jagodni kompot

NENA58

mišzmoke je napisal/a:

Ženska pa: vsedite se, odprite, izpljunite, splahnite...in tako že par dni, z nebeško spremljavo vrtalnega stroja in sikanja ne vem česa že.

Zdaj pa še malo terana.

lp

mzm

Boga!  Iz lastnih izkupenj ti pa povem, da poleg terana paše tudi čokolino!

lp

P.s. Aha, goveja juha z rezanci, dödöli - prepečeni, pečene perutničke. Nekateri pa dödöle s kislo smetano in čebulo.

cervus

Ker smo od jutri pa do torka vabljeni skoz na neka kosila in ne kuham

danes pocartam svoje :

Pohančki (puranji)

Francoska solatka

Lepo praznujte!

darjao.

PETEK:

Pečen krompir s korenčkom, ribji file, zelena solata z radičem:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti