Danes: goveja juha z ribano kašo, polnozrnate testenine z zelenjavno omako, piščančji zrezki, pecivo na suho, kavica

Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Danes: goveja juha z ribano kašo, polnozrnate testenine z zelenjavno omako, piščančji zrezki, pecivo na suho, kavica
goveja juha z rezanci, pečen krompir, prebranac (brez mesa
), zelena solata
Pri nas že dva dni kraljuje sarma...njami lih prav za začetek mrzlih dni :) Se strinjam z Balenko, prav fajn je če za spremembo kuha nekdo drug, tokrat se je sarme lotil mož.
Lp
mini vaniliPONEDELJEK:
Zelenjavna čorbica - podkrepljena z ajdovo kašo, klobaso in suhimi kostmi; zabeljeni kuhani štruklji:

Pozdravček!
Še kiklco prodala bi za ene take štrukeljce....![]()
![]()
Uf, naporen vikend....
Danes: Pire kromipr (kar iz vrečke
), ostanki meseka od včeraj, grahek v omakci, hrenovke v testu.
Po pečenju 4 vrst peciva se mi pa čisto zares ne da lupit krompirja! ![]()
Uf, naporen teden....
Danes pot roast, kuhan krompir in ena gora brokolija. Mogoče še zelena solata, nisem ziher. Na
ne smem pozabiti. ![]()
Danes bo riž z korenjem s hrenovo omako in ostanek mesa od včeraj in radič v solati.
tanjaj
Danes, ričet po moje:
Danes juhica od včeraj (z domačimi rezanci) pa mesek iz juhice od včeraj in krompirjev zos!
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki v curry omaki z ohrovtom

Rogljič Croque Madame