Danes ostanek gratiniranih njokov od včeraj, zelenjava za zraven: popečene bučke in jajčevec. Danes zvečer ima dragi dva prijatelja na večerji, fantje bodo sami kuhali, jst pa na masažo

Debeli špageti s poletno zelenjavo
Danes ostanek gratiniranih njokov od včeraj, zelenjava za zraven: popečene bučke in jajčevec. Danes zvečer ima dragi dva prijatelja na večerji, fantje bodo sami kuhali, jst pa na masažo
Ker ugotavljam, da lahka hrana odgovarja mojemu žolču
al kar koli me že špika pod rebra
bom danes za vse pripravila špinačo in pire
... če si bo gdo poželel lahko dobi tud jajc (upam da si jaz ne bom, ker ga ne dobim!
).
Ni mi jasno kako kitajci jejo samo riž
.... jst ga lahk pojem kilo, pa bom čez uro spet lačna![]()
Pridno kuhajte! ![]()
![]()
Danes bo: prosena juha, naravni svinski zrezki, pire krompir, endivija z radičem
bosaSe že kuha kisla repa, meso je začinjeno, krompir pa skuham kasneje. Kruh brez gnetenja pa še vzhaja.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj je bila krompirjeva solata in ocvrti kalamari, danes pa bo matevž, pečenice, kisla repa za posladek pa večerni sprehod.
tanjajDanes: pečenica in kislo zelje v solati.
rosieDanes: brokolijeva kremna juha, obrajen krompir, pražena zelenjava, pohan sir in solata iz radiča.
Migla
Kurja juha z rezanci, makaronovo meso s košč.pišč.mesa, radič v solati.
lp
kisla juha iz pujsovih nogic in repa, štruklji z orehi in suhimi hruškami.
SonjaPri nas je danes praznični "Puranji dan"
z vsemi tradicionalnimi dodatki v moderni preobleki.
Bučkina in jabolčna pita za poobedek.
![]()
![]()
![]()
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Dušeno sladko zelje