Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes ostanek gratiniranih njokov od včeraj, zelenjava za zraven: popečene bučke in jajčevec. Danes zvečer ima dragi dva prijatelja na večerji, fantje bodo sami kuhali, jst pa na masažo  

Saša

Ker ugotavljam, da lahka hrana odgovarja mojemu žolču al kar koli me že špika pod rebra bom danes za vse pripravila špinačo in pire ... če si bo gdo poželel lahko dobi tud jajc (upam da si jaz ne bom, ker ga ne dobim! ).

Ni mi jasno kako kitajci jejo samo riž.... jst ga lahk pojem kilo, pa bom čez uro spet lačna

Pridno kuhajte!

darjao.

Danes bo: prosena juha, naravni svinski zrezki, pire krompir, endivija z radičem

bosa

Se že kuha kisla repa, meso je začinjeno, krompir pa skuham kasneje. Kruh brez gnetenja pa še vzhaja.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj je bila krompirjeva solata in ocvrti kalamari, danes pa bo matevž, pečenice, kisla repa za posladek pa večerni sprehod.

tanjaj

Danes: pečenica in kislo zelje v solati.

rosie

Danes: brokolijeva kremna juha, obrajen krompir, pražena zelenjava, pohan sir in solata iz radiča.

Migla

Kurja juha z rezanci, makaronovo meso s košč.pišč.mesa, radič v solati.

lp

irenakr

kisla juha iz pujsovih nogic in repa, štruklji z orehi in suhimi hruškami.

Sonja

Pri nas je danes praznični "Puranji dan"  z vsemi tradicionalnimi dodatki v moderni preobleki. Bučkina in jabolčna pita za poobedek. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 24.nov 2011 17:40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti