Mami mi je prinesla polpete (reciklaža včeraj pečenega piščanca), za zraven sem naredila še grahovo omako in pire krompir. Za posladek slaaaadek kaki. ![]()

Fokača s paradižnikom in timijanom
Mami mi je prinesla polpete (reciklaža včeraj pečenega piščanca), za zraven sem naredila še grahovo omako in pire krompir. Za posladek slaaaadek kaki. ![]()
Danes: fižolova mineštra s koruzo, ameriški ponvičniki
pri nas včeraj: goveja juha z ribano kašo, krompir v kosih, dušeno rdeče zelje![]()
danes: kremna česnova juha z zlatimi kroglicami, mesni sir, solata iz kitajskega zelja, korenja, koruze in parmezana z jogurtovim prelivom
bevaVčeraj rigatoni s paradižnikom, za prilogo bučke, potem kava in sveži orehovi rogljički. Danes aviacija: pečena piščančja krila&krompir&bučke v pečici, zelena solata.
SašaDanes bo:
- prežganka
- kislo zelje v solati z veeeeliko česna
- polpeti
- kutine pečene
Posladek (morda pa pogrenek, kdo ve?):
- odvisno od okoliščin
![]()
![]()
Predvčerajšnjim: goveja juha z rezanci,, krompirjeva omaka s kumaricami in hrenom, kuhana govedina, solata,
Včeraj: kremna porova juha z na maslu popraženimi kruhovimi kockicami + palačinke z marmelado ali nutello,
Danes: Želodčki v omaki, kruh + palačinke, ker je od včeraj ostalo mase.
bosaDanes: kisla repa, pire krompir, piščančji fileji in pečenica
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
SREDA:
Sladko zelje s krompirjem in ajdovo kašo ter pečena pečenica:

Pozdravček!
Danes bo jota in prvi poskus salzburških žličnikov po bannaninem receptu.
rosieVčeraj: špageti z bolonjsko omako, radič s fižolom.
Danes: sarma in kruh.
Jutri pa spet goveja juhica![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Enostavna zelena juha