Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

nola, ni še padel, drugače pa, pojma nimam, ciljam na dol

lp

mzm

Miška, kako slastno rozdje si prilepila. Naj ti dobro tekne.

Včeraj pri meni: ohrovtova mineštra s krompirjem in fižolom, mrežna pečenka, tenstan krompir, za otročičke testenine v smetanovi omakci, radičeva in zeljna solata, kavica in sladoled.

Danes polnjena paprika s kosom kruha, jutri kislo zelje s prekajenimi reberci.

mejačka

Danes: govej juha s kroglicami, gobov golaž, pire krompir.

rimljanka

Ja no, potem pa vzemi kakšno surf dilo s seboj, če si se namenila navzdol. Za vsak slučaj vzemi ognjevarno.

nola

Danes:prežene jetrca (piščančja), mešana solata s krompirjem,sladica, jogurtovo pecivo s sadjem.

Milži

Danes: pisana rižota, zelena solata, kavica in bananino-čokoladni mehki keksi, čajno pecivo

breskva

goveja juha z ribano kašo, restan krompir, faširani šnicli (zaloga od včeraj, kako je fajn), endivija, hren, koruza in paprika v solati

Balenka

danes smo jedli:  popečen riž s piščancem in zelenjavo, za posladek sadna tortica

jutri bodo pa ravioli z gorgonzolo

beva

Se strinjam, kurja juhica je zakon in takoj, ko bo prilika grem v nabavo ene kokoške...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes pri meni, tihožitje:

pa vse neki s geografskim poreklom ( le kostanj je domač, pa ne od mene doma ampak od drugje, torej s geografskim domom.............. pa kaj sprašujete, vse boste zamešali)!

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 07.nov 2011 21:02

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti