Kolerabina kremna juha, zavitek z blitvo in skuto, za moški del še pečena
vratovina, radič, endivja in paprika v solati. Če bom dobre volje, bo za posladek še ekstra čokoladni puding. Po enem tednu smo končno vsi doma!![]()

Goveji golaž iz pečice
Kolerabina kremna juha, zavitek z blitvo in skuto, za moški del še pečena
vratovina, radič, endivja in paprika v solati. Če bom dobre volje, bo za posladek še ekstra čokoladni puding. Po enem tednu smo končno vsi doma!![]()
Jaz sem pa danes jedla omleto s sirom.
krpaDanes reševanje družinske sreče(pa ne šavja): sv.kotoleta, kuhan krompir, česnovo zelje
mlad teran in zdrobovo pecivo
lp ![]()
![]()
![]()
| mamamia je napisal/a: |
Ežoj, a nisi vse karče takrat pojedel? In ti še nekaj povem: na tvojih fotkah je vedno ena stalnica, ne glede na različno hrano na krožniku in prte ...
|
Matr, mamamia, saj nisem zmaj, da pojem celo kračo. Tam na sliki je le polovica krače, druga polovica je šla v ričet.
Glede stalnice na fotkah, imaš prav: na vseh fotkah ( ne glede na hrano, prte... ) zmeraj postavim vilico ali žlico v jed. Evo, priznaj, spodnja fotka ( današnje kosilo, pita krompirača ) je brez stalnice
![]()
včeraj: goveja juha, pikantna bolonjeze omaka z makarončki, zelena solata
danes: goveja juha, pečen krompir, ribji polpeti (iz platnice), zelena solata
Se že iz jedilnika vidi, da sva z možem bolna. Se mi zdi, da že od otroštva nisem pojedla toliko juhe. Ampak paše.![]()
![]()
Juha z rezanci, sv.hrbtišče, restan krompir, radičeva solata in
.
lp
irenakr
juha od včeraj z zvezdicami,
pomfri, mlinci,
malo
, pohane bedrce, polnjeni melancani,
zelena solata, zeljna solata,
za posladek pa čaj in domači keksi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: zrezki v naravni gobovi omaki, kruhovi cmoki, zelena solata
Danes : ričet od včeraj,zelena solata,
danes pri mami,zraven pa kifelčki.
Za današnje kosilo sem kuhala že včeraj - ragu, danes sem skuhala samo pašto po trenutnem navdihu, tako da nama je uspelo jesti pred 18., pa čeprav sva pozno prišla domov.
Za jutri še cincam, ali naj grem kuhat fižolovo mineštro in pečt palačinke, al naj držim noge dalje v luftu in bom jutri na hitro zamesila testo za pico. Glede na uro in pomanjkanje energije se mi zdi, da bo jutri pica na sporedu.
tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom