Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kolerabina kremna juha, zavitek z blitvo in skuto, za moški del še pečena vratovina, radič, endivja in paprika v solati. Če bom dobre volje, bo za posladek še ekstra čokoladni puding. Po enem tednu smo končno vsi doma!

Jaz sem pa danes jedla omleto s sirom.

krpa

Danes reševanje družinske sreče(pa ne šavja): sv.kotoleta, kuhan krompir, česnovo zelje

mlad teran in zdrobovo pecivo

lp

mzm

mamamia je napisal/a:

Ežoj, a nisi vse karče takrat pojedel? In ti še nekaj povem: na tvojih fotkah je vedno ena stalnica, ne glede na različno hrano na krožniku in prte ...

mamamia

Matr, mamamia, saj nisem zmaj, da pojem celo kračo. Tam na sliki je le polovica krače, druga polovica je šla v ričet.

Glede stalnice na fotkah, imaš prav: na vseh fotkah ( ne glede na hrano, prte... ) zmeraj postavim vilico ali žlico v jed. Evo, priznaj, spodnja fotka ( današnje kosilo, pita krompirača ) je brez stalnice

ežoj

včeraj: goveja juha, pikantna bolonjeze omaka z makarončki, zelena solata

danes: goveja juha, pečen krompir, ribji polpeti (iz platnice), zelena solata

Se že iz jedilnika vidi, da sva z možem bolna. Se mi zdi, da že od otroštva nisem pojedla toliko juhe. Ampak paše.

roža

Juha z rezanci, sv.hrbtišče, restan krompir, radičeva solata in.

lp

irenakr

juha od včeraj z zvezdicami,

pomfri, mlinci,

malo , pohane bedrce, polnjeni melancani,

zelena solata, zeljna solata,

za posladek pa čaj in domači keksi

Balenka

Danes: zrezki v naravni gobovi omaki, kruhovi cmoki, zelena solata 

breskva

Danes : ričet od včeraj,zelena solata, danes pri mami,zraven pa kifelčki.

Milži

Za današnje kosilo sem kuhala že včeraj - ragu, danes sem skuhala samo pašto po trenutnem navdihu, tako da nama je uspelo jesti pred 18., pa čeprav sva pozno prišla domov.

Za jutri še cincam, ali naj grem kuhat fižolovo mineštro in pečt palačinke, al naj držim noge dalje v luftu in bom jutri na hitro zamesila testo za pico. Glede na uro in pomanjkanje energije se mi zdi, da bo jutri pica na sporedu.

tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti