Evo! In pole pri Starbuksu mislejo, da so toplo vodo odkril s tisto "to go" varjanto?! Pa pri Mcdonaldsu tut?!! Hehe...kaj so za cajtom!
Sam še mal kislega zelja na križarjenje in smo s tahudga ven!
![]()
Mygrace
Evo! In pole pri Starbuksu mislejo, da so toplo vodo odkril s tisto "to go" varjanto?! Pa pri Mcdonaldsu tut?!! Hehe...kaj so za cajtom!
Sam še mal kislega zelja na križarjenje in smo s tahudga ven!
![]()
Mygrace
Ah, saj kislo zelje je imel že Kolumb s seboj.....
Danes za kosilo: slabo kaže, ni kuharce doma......![]()
Ah, seveda ga je imel...pa o tem govorim.
Če pa kuharce ni doma...sem iz neke dežela prinesla navado, da imamo lančpaketke na stendbaju ( v vrečki za živila naseckane na palčke paprike, jabolka, zeleno, korenček, kumare..oreške....) in potem zgrabiš in greš...
...verjamem, da se bodo po modnih pistah kmalu sprehajale manekenke s takimi vrečkami, tako, kot se že sprehajajo s plastenkami vode in mobiteli v rokah...baje je to en tak nov, bolj ljudski pristop k stvari![]()
Mygrace
Danes: špageti v precej pikantni mesni omaki, za solato pa sveže zelje s toplim krompirjem, bučnim oljem in jabolčnim kisom.
rosieDanes: čufte in pire krompir
Frigani gavuni,blitva z krompirjem in letošnji res zadnji češnjevec....
polarbearKončno, da se znebim tistega paprikaša:
Danes: "ajdota" s korenjem, kostanjem, sojinim mlekom, ingverjem, sezamom in sojino omako
Jutri: jelen ali divji prašič (odvisno od sojedcev) v smetanovo-gobovi omaki, rženo-pirin štrukelj iz kislega testa, morda tudi kislo zelje
Danes mehiški riž, pečen fižol in zelena solata.
rožaJaz sem danes stvorila eno mešano ponev krompirja, korenčka, paprike in kolutičev kranjske klobase. Za solato rdeča pesa. Danes po dolgem času celo sladica: zame kremšnita, za mojega šamšnita. Direkt z Bleda ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Pustne miške