jutri bomo pri nas jedli gobovo juho,ajdove žgance,za sladico pa bo jabolčno-hruškov zavitek(štrudelj).
babinatur
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
jutri bomo pri nas jedli gobovo juho,ajdove žgance,za sladico pa bo jabolčno-hruškov zavitek(štrudelj).
babinaturDanes:
- se taja ričet
- se taja slivova pita
(tako da sem frej kot ptiček na vej čivčivpress)
![]()
Aja, posladek?
Nekaj v tem smislu: ![]()
![]()
![]()
Mygrace
SREDA:
Kisla repa, matevž, suha krača:

Pozdravček!
Danes odlična musaka izpod rok moje boljše polovice, za sladico pa grozdje s smetano.
abyTortilje z piščančjim mesom, za moža, ki pride kasneje kislo zelje in pečenica. Maklček pa po vrtcu rajši je kaj sladkega in ga danes čaka sadni krožnik in čokoladni puding.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj njami bučkina juha ... kuhala hčerka :)
Danes tole
http://www.kulinarika.net/recepti/12358/morska-hrana/ri
Naša
okreva :)
![]()
![]()
![]()
barbara
Danes: špageti z mesno omako in solatka
tanjajBarbara, to je pravi posladek, da kuža okreva, a ne? Sicer je pa zima tu. Dragička nas že draži z matevžem. Se mi sline cedijo, čeprav sem po kosilu. Aja, kosilo. Nekaj na hitro. Kislo dušeno zelje z ocvirki, bloška klobasa in krompir v kosih.
![]()
Naor, res se nam je oddahnilo in današnja kontrola je bila pravi posladek. Operacija strgane križne kolenske vezi na zadnji tački. (TTO trojna osteotomija tibije)
barbaraDomača pica, zelena solata in
.
Lep dan!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi