PONEDELJEK:
Reciklirana kurja juhica (od sobote) z dodatkom naribanega korenčka; špinačni špecli, goveji zrezki v omaki, zelena solata:

Pozdravček!
PONEDELJEK:
Reciklirana kurja juhica (od sobote) z dodatkom naribanega korenčka; špinačni špecli, goveji zrezki v omaki, zelena solata:

Pozdravček!
Svinjski kotleti v smetanovi omakci, basmati riž in zeljnata solata z bučnim oljem.
barbara
Danes:
- grozdni sok
- kostanjeva juha (kostanj, čebula, vino in smetana ter timijan..)
- kostanjeva rižota
- radič v solati
- za nepotrpežljive mesojedce en natur šnicl nekje vmes
- čaša rujnega
Posladek:
- kuhanje in pečenje ter lupljenje kostanja za jutri, pojutrišnjem...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vaše slikce so iz dneva v dan lepše ![]()
Mygrace
Danes: grška solata iz zadnjega letošnjega paradižnika ![]()
Danes bova imela zelenjavno rižotko in domač zadnji paradižnik v solati, jutri pa piščančjo obaro!
tanjaj
Segedin golaž, ajdovi žganci in kompot.
lp
Danes zrezki rozbifa, krompir, na hitro zdušen v ekonom loncu, mešana listnata solata. Za posladek: v hladilniku odkrila še eno palačinko od sobote, jo utopila v višnjah v sirupu in nuteli.
tjas
včeraj: pire krompir, jurčki v omaki
danes: kremna česnova juha, kremšnita
bevaDanes pri meni:
Kaj se pa pačite, a ni v redu kosilo? A nektar? Ne, ne, ni ga zmanjkalo, sam tukaj ne paše............a olive?
Ja pa ja ne mislite da tukaj pašejo olive. Ja, ja, imate prav, štrudl je za kompozicijo. Za posladek: uživanje v dejstvu, da mi nekaj ni treba vse plačat vnaprej, ampak le 10%, ostalo ob dobavi.
ežojsobota: pečena orada, pomfri, solata; za sladico grozdje in štrudelj
nedelja (kuhala mami): pečen piščanec, pohan zajček, tenstan krompir, endivja z zeljem; za sladico sem pa jaz spekla jabolčno pito
danes: paprikaš, pečeni krompirjevi svaljki (domači)
rožaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Široki rezanci la collezione na bolonjski način