Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PONEDELJEK:

Reciklirana kurja juhica (od sobote) z dodatkom naribanega korenčka; špinačni špecli, goveji zrezki v omaki, zelena solata:

Pozdravček!

Svinjski kotleti v smetanovi omakci, basmati riž  in zeljnata solata z bučnim oljem.

barbara

Danes:

- grozdni sok

- kostanjeva juha (kostanj, čebula, vino in smetana ter timijan..)

- kostanjeva rižota

- radič v solati

- za nepotrpežljive mesojedce en natur šnicl nekje vmes

- čaša rujnega

Posladek:

- kuhanje in pečenje ter lupljenje kostanja za jutri, pojutrišnjem...

Vaše slikce so iz dneva v dan lepše

Mygrace

Danes: grška solata iz zadnjega letošnjega paradižnika 

Danes bova imela zelenjavno rižotko in domač zadnji paradižnik v solati, jutri pa piščančjo obaro!

tanjaj

Segedin golaž, ajdovi žganci in kompot.

lp

irenakr

Danes zrezki rozbifa, krompir, na hitro zdušen v ekonom loncu, mešana listnata solata. Za posladek: v hladilniku odkrila še eno palačinko od sobote, jo utopila v višnjah v sirupu in nuteli.

tjas

včeraj:  pire krompir, jurčki v omaki

danes: kremna česnova juha, kremšnita

beva

Danes pri meni:

Kaj se pa pačite, a ni v redu kosilo? A nektar? Ne, ne, ni ga zmanjkalo, sam tukaj ne paše............a olive?

Ja pa ja ne mislite da tukaj pašejo olive. Ja, ja, imate prav, štrudl je za kompozicijo. Za posladek: uživanje v dejstvu, da mi nekaj ni treba vse plačat vnaprej, ampak le 10%, ostalo ob dobavi.

ežoj

sobota: pečena orada, pomfri, solata; za sladico grozdje in štrudelj

nedelja (kuhala mami): pečen piščanec, pohan zajček, tenstan krompir, endivja z zeljem; za sladico sem pa jaz spekla jabolčno pito

danes: paprikaš, pečeni krompirjevi svaljki (domači)

roža

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti