V petek sem imel familijarni piknik v metropoli ( ja, mi s kmetov imamo dovolj dretja ptic vsak dan, nas pomirja hrup mestnega prometa in podobno, prosto po B. Živijinoviću iz ene stare nadaljevanke ). Zaradi zamašenih ušes, jaz nisem mogel veliko uživat v mestnem hrupu, prihranjene so mi bile tudi druge stvari, ki se včasih slišijo na familijarnih piknikih. V soboto sem nekaj razmrznil iz zmrzovalnika, v nedeljo piknik v naši vasi in sicer piknik za eno osebo. To je ponavadi v redu, nikoli se ne skregam, pa se pogovorim s pametnim človekom, le da mi je tokratni sogovornik ( moj drugi ( ali morda tretji, kaj pa vem ) jaz ) išel rahlo na jetra, češ, kdaj bo revolucija, pa konec kapitalizma, pa kolk kradejo ( ja ljuba duša, saj je kapitalizem, je normalno da kradejo ) jaz pa še bandiere nimam pripravljene.......... skratka, ko se drugi na piknikih pogovarjajo o sexu in drugih prijetnih rečeh, mene morijo s revolucijami.......... ja kaj češ.
Danes kuhanje boranije za jutri, za kosilo pa, pospravljanje ostankov od včeraj ( pogreto v mikrovalovki ):

Danes nisem pripravil jabolčnega štrudla, pa še kaj drugega nisem pripravil vendar je seznam ( česar vse nisem pripravil ) predolg, da bi sedaj našteval.
Glede pričojučih trendov v tejle temi, da se okrepi nadzor administratorjev in moderatorjev ( kot, da jaz ne vem kdo je to, moderator je tisti, ki se moderno oblači in pozna vse modne trende, teh pa tukaj ni velik, ugibajte sami, več vam ne povem
), jaz sem za, to pa zaradi tega, ker nas je nekaj tukaj nadvse resnih ( kot na primer moja malenkost, drugi bi se le za*ebavali ( kot bi rekel kak primitvc, še dobro, da jaz ne poznam takih besed )............... pa kaj sem hotel povedat....... saj ste me čist zmedli, kolk ste neresni .............
ežoj