| MULTI_reloaded je napisal/a: |
Danes bo pri nas šnel. Hitro sem mislil. Sem blazno krokast, pol sem vstal, zunaj blešči sonce. Mislim, moja presvetlost od HRM itak blešči, če vkomponiraš sonce pa mačka, pa je neznosno. Moj šofer danes štrajka, hvala bogu, da ne štrajkajo oni, ki pripeljejo kosilo na dom Saj nimam pojma kaj bo, ker sem komaj vtipkal cifro v telefon, so me še gnjavili, kaj hočem. Jaz sem pa rekel, naj me nehajo gnjavit in naj pripeljejo kosilo. Basta. Zaj čakam. Vmes gledam mašo in me še bolj glava od vsega presvetlega boli. Izogibajte se šampancu, v količinah več kot tri litre. Zajtr mi ni šel, gledam kavo, brrrrrrrrrrrrrrrr Rabim buzz al dva šusa, da se dovedem v red. Kavo, sem pa slišal, da je dobro hladno pit. Za lepoto seveda. Vaš zvesti, MULTI_reloaded
|
Someščan moj, škoda, da si naročal, jaz sem pred Staro trto že od pol devetih dalje lovski golaž s kolegom kuhala ... Iz dvanajstih kotličkov je dišalo ..,; no, v petek je iz 36, v soboto iz 20 in nekeaj.
Ampak, seveda, kako bi ti po sobotnem Ferreru ( pa kaj si mislil, da jaz ne poznam imen nobenih drugih kroglic razen Mozartovih, vraga???; samo te so iz Salzburga, Furst, die echte, kajne?)) in vampih prišel na golaž???
Pa drugo leto, ok?
mamamia