Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ja, draga mamamia, nima se smisla kregat v nedogled.

HRH je drugač her/his royal highness

HRM pa je her/his royal majesty

Danes bo moja HRM kuhala govejo juho, zajtrkujemo pa kofe in krofe. Kar nam seveda ne gre ravno. Kofe ja, krofi pa ne lih

Se opravičujem vsem, moji posti niso bili mišljeni, da bi kogarkoli žalil, na kakršnikoli osnovi že. Bom jih sicer pustil še par dni, da lahko preberejo, nato bom pa zbrisal. Tudi kolegu Archiju se opravičujem. Nisem te mel namena žalit.

Za posladek pa gre HRM danes na Dunaj, na kofe, v večernih urah, in malo na trič-trač partijo.

MULTI_reloaded

Včeraj pire krompir in sataraš z jajci.

aby

juha,jabolčo- jagodna pita! (uf tele pite so me čist zasvojile)!

kosilo bol skromno,ker imamo popoldan otroško zabavo pa se nadejamo kaj za pod zob!!!

nejčica

Goveja juha, pečen krompir, pečeno mešano meso, mešana solata, tiramisu

Danes:

- ne upam napisati, kar bi rada

/tale kastrola je imed vseh smeškov še najbolj podobna smetišnici press/

Jedli bomo, definitivno.

Mygrace

Vem kaj kosite, čeprav ne razumem zakaj niste že včeraj opravili s tem. Bakala na golaž po tržaško v Ljubljani.

Vsak petek, vse petke, trideset let.

nola

Pa magari z dopusta nujno vsak petek na bakala na golaž po tržaško v Ljubljano.

Red je red!

Mygrace

Kurja juhica z vlivanci, pečene ribice (čist so se mi slekle), kuhan krompir in korenje, prepraženo še na olivnem olju in paradižnik-paprika solata.

gobica1402

Oh, jaz HRM, moram malo težit spet. Tole, je pa zame art pa kunst. Če kdo zna to zaigrat, naj se slobodno javi

Bom kuhal all life long, če to kdo obvlada.

http://www.youtube.com/watch?v=uPYFIZZn2AQ

MULTI_reloaded

Ampak ko ti mal zagusti, Multi, zaigraš na sentiment?

(manipulator PRESS)

Iznajdljiv fant si ti, ni kaj.....

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti