Danes: filana paprika in za sladico ![]()

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Danes: filana paprika in za sladico ![]()
jaz sem v službi, pridem domov (okoli 16 ure) in pripravim kosilo, ki je med tednom okoli 18, saj je še treba peljat otroke v glasbeno.morda 2x v tednu jemo iz skrinje (golaž, bolognese, ričet, segedin, jota,...) drugače pa pripravim sproti. V zimskem času tudi dan prej, ker do sedaj nimam možnosti (toplo čez noč se mi skisa).
nam takšen ritem ustreza, kar pa ne pomeni, da nismo zunaj; naj dodam, da na vrtu je precej dela, vendar naše tednsko kosilo je narejeno, pojedeno in pospravljeno v cca 1 uri.
laik
Jaz sem danes doma. Kuro sem spohal kot sem že včer napisal, za jutri pa sedaj delam prebranac. Ker jutri me ponovno ne bo doma. Al pa čez vikend kaj več naredim in ostane še za ponedeljek in torek recimo.
Od zadnjič mi je ostala goveja juha in sem recimo not vsul en paket one zmrnene zelenjave, dolil, malo eno kocko in zgostil s podmeton. In to je sedaj taka gosta zelenjavna juha, ki čaka v hladilniku. Samo hrenovke dokupim in, ko bom pogreval not narežem. Maš super kosilo v 10 minutah.
MULTI_reloaded
Jaz sem brez službe, zato vsakdan kuham. Ampak sem se že naveličala loncev in vseh kotov stanovanja..![]()
Komaj čakam, da dobim službo in grem od doma!
Ko sem še hodila v službo sem največkat pripravila zvečer in naslednji dan na hitro še kaj zraven. Najbolj luštno je bilo kaj že kuhanega iz zamrzovalnika vzet. Če pa ni bilo časa smo kaj na hitro pripravili.Če bom spet od doma bomo pa preskrbljeni z kuhanjem, saj imamo doma svežo študentko, ki se rada uči kuhat.
Danes pri nas prve (skoraj) jesenske sarme pečene v pečici, krompir.
jst sm v službi do 16h, pol pa še da otroke okol polovim in jih domov spravim
... tko da nisem nikol doma pred 17.
Pol pa kuham take stvari na hitro ..... vmes še mulca nadiram
pa stanovanje pospravljam
Pomoje bom tud začela delat na zalogo za v skrinjo .... dons bom vrjetn ričet kuhala, pa ga bom nardila en sod, da bo za v skrinjo ![]()
Včeraj filane paprike od prejšnjega dne.
Danes pa sladko zelje s krompirjem.
Balenka@Trixi - pa idi ven malo. Saj, če si sarm dovolj nardila, jih lahko tud jutri jeste. Saj, če nimaš denarja je hudo. Ampak enkrat na teden si vzami 5 ur pa flankiraj okol. Kako kavo kje naroči, se vsedi in uživaj. Al pa se enkrat na mesec zapelji v sosednje mesto pa tam pohajkuj okol.
Drugač, ti čist verjamem, da se ti bo zrolalo doma ob vsem tuhtanju.
Al pa naj kdo drug skuha. Ti pa enostavno idi ven in se preluftaj. Veš, kaj mislim. Ono, da se zamotiš malo vstran od piskrov, pospravlanja pa teh, žal nujnih bedarij.
Iz srca ti želim, da čimprej najdeš delo.
MULTI_reloaded
MissLady si izbrala menda edino jed na žlico ki se mi slabo obnese zamrznjena...
Kajti ko jo odmrzneš,rata taka ena pocasta pasta,tudi če ne mešaš veliko- vsaj pri meni....
Vse ostalo :golaži,segedin,juha,jota in ostalo se odlično obnese....
Danes golaž in polenta,zelena solata.
polarbearDanes: mešana solata z mozzarelo, pečen ribji file.
Jutri: sarma in pire krompir
Migla![]()
Svinjski zrezki v omaki, riž z grahom in korenčkom, paradižnik za solato.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Mandljevi piškoti