Danes: telečji zrezki v omaki, kuskus, paradižnikova solata
Jutri: polnjeni šampinjoni, mešana solata (zelje, rdeč radič, endivija)
matejaoz
Danes: telečji zrezki v omaki, kuskus, paradižnikova solata
Jutri: polnjeni šampinjoni, mešana solata (zelje, rdeč radič, endivija)
matejaoz
Včeraj: divjačinski golaž, skutni cmočki, solata iz svežega rdečega zelja
danes: ričet s krajnsko, sladica: sladoled
jutri: gobova juha, ajdovi žganci
sobota: vabljeni na trgatev (štajersko: pravijo da se tam malo dela in veliko pa dobro je)
laikponedeljek: svinjska pečenka od nedelje, riž, paradižnikova solata
torek: špageti z bolonjsko omako, rdeča pesa, lešnikov puding
sreda: nič kuhanja, pa vseeno dobro in zelo poceni kosilo - zrezki v naravni omaki, pečen krompir, mešana solata in sladoled
četrtek: vitki som, kuhan krompir, zelena solata in veliiiiiiko česna ![]()
dons bo ziher kej na žlico.... verjetno ričet ... da se pogrejemo ob teh hladnih dneh
MissLadyDanes piščančja obara in ajdovi žganci z ocvirki. Komaj čakam, da bo kuhano.
SweetieMene pa samo zanima a ste vsi doma, da kuhate ali po službi kuhate ali si zvečer pripravite za nbaslednji dan?
buhteljcekDanes: filana paprika in za sladico ![]()
jaz sem v službi, pridem domov (okoli 16 ure) in pripravim kosilo, ki je med tednom okoli 18, saj je še treba peljat otroke v glasbeno.morda 2x v tednu jemo iz skrinje (golaž, bolognese, ričet, segedin, jota,...) drugače pa pripravim sproti. V zimskem času tudi dan prej, ker do sedaj nimam možnosti (toplo čez noč se mi skisa).
nam takšen ritem ustreza, kar pa ne pomeni, da nismo zunaj; naj dodam, da na vrtu je precej dela, vendar naše tednsko kosilo je narejeno, pojedeno in pospravljeno v cca 1 uri.
laik
Jaz sem danes doma. Kuro sem spohal kot sem že včer napisal, za jutri pa sedaj delam prebranac. Ker jutri me ponovno ne bo doma. Al pa čez vikend kaj več naredim in ostane še za ponedeljek in torek recimo.
Od zadnjič mi je ostala goveja juha in sem recimo not vsul en paket one zmrnene zelenjave, dolil, malo eno kocko in zgostil s podmeton. In to je sedaj taka gosta zelenjavna juha, ki čaka v hladilniku. Samo hrenovke dokupim in, ko bom pogreval not narežem. Maš super kosilo v 10 minutah.
MULTI_reloaded
Jaz sem brez službe, zato vsakdan kuham. Ampak sem se že naveličala loncev in vseh kotov stanovanja..![]()
Komaj čakam, da dobim službo in grem od doma!
Ko sem še hodila v službo sem največkat pripravila zvečer in naslednji dan na hitro še kaj zraven. Najbolj luštno je bilo kaj že kuhanega iz zamrzovalnika vzet. Če pa ni bilo časa smo kaj na hitro pripravili.Če bom spet od doma bomo pa preskrbljeni z kuhanjem, saj imamo doma svežo študentko, ki se rada uči kuhat.
Danes pri nas prve (skoraj) jesenske sarme pečene v pečici, krompir.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Indijska vegetarijanska skleda