Danes: juha,krompir, pečeno mešano meso(piščanec,jagnetina) endivija s krompirjem.Popoldan pa na rojstno dnevni žur.
Milži
Jabolčna pita s kokosom
Danes: juha,krompir, pečeno mešano meso(piščanec,jagnetina) endivija s krompirjem.Popoldan pa na rojstno dnevni žur.
MilžiNEDELJA:
Faširanci (pečeni v pečici), korenčkova omaka, kuhan krompir v oblicah zapečen v pečici, premazan z zelišči in parmezanom, zelena solata:

Pozdravček!
Poletje se končuje, čas je za mirno luko in privez.
Tako danes pri nas:
- odmrznjena kurja juhca z domačimi nudlčki (sem jih ukradla moljem)
- radič (n-ti tajo) s krompirjev v solati
- svinjska (ma sem jih oprala) rebrca na TexMex način (mi je žal, da sem jih prej pokuhala)
- grozdje, grozdje in grozdje
Posladek:
DEŽUJE.....LEPO NA POLAHKO....(vsaj v Ljubljani ta hip)
Poposladek:
ker nekaj dni nismo pobrali perila in je zaradi presušenosti postalo poštirkano, bo peglanje danes pravi užitek...ga je dež ravno prav nafajhtal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja pajade
Na svetu lepše rožce ni, kot je ta vinska trt, pozimi spi, spomlad cveti, v jesen nam vince daje.![]()
u napačna tema!!!!![]()
zjutraj:pošten fruštek(borovničke in domači jager) pica mafini,biskvit s kokosom,biskvit s kislo smetano in potička
No vsi v vinograd, otroc in jaz pa za šporhajt!
goveja juhica,
pohani zrezki,vratoivna,kokoška,čevapčiči.(za mlajše in starejše trgače)
pražen krompir,domač kruhek in mešana solata
sladica: sadna bovla,grozdna pita,kavica
do nadalnjega je pa kuhinja zaprta!
nejčicaPri nas danes klasika: goveja juha z ribano kašo, pražen krompir, govedina iz juhe, radič in endivija s fižolom.
Za posladek: grozdje - izabela in jurka.
rosie| Mygrace je napisal/a: |
Tako danes pri nas: - odmrznjena kurja juhca z domačimi nudlčki (sem jih ukradla moljem) - radič (n-ti tajo) s krompirjev v solati - svinjska (ma sem jih oprala) rebrca na TexMex način (mi je žal, da sem jih prej pokuhala) - grozdje, grozdje in grozdje
Posladek: DEŽUJE.....LEPO NA POLAHKO....(vsaj v Ljubljani ta hip)
Poposladek: ker nekaj dni nismo pobrali perila in je zaradi presušenosti postalo poštirkano, bo peglanje danes pravi užitek...ga je dež ravno prav nafajhtal
ja pajade |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ežoj, sem ti rekla, pire krompir in oliva, MORA ratat!!
Aja, še ne vem, kaj bomo jedli, se mi zdi, da bo lazanja,vsaj testo čaka...
lp
mzmMygrace - ja pajade :WELCOME![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MULTI_reloaded
nedelja: pečen in ocvrt piščanec iz pečice, pražen krompir, endivija s krompirjem
Julija| Mygrace je napisal/a: |
Tako danes pri nas: - odmrznjena kurja juhca z domačimi nudlčki (sem jih ukradla moljem) - radič (n-ti tajo) s krompirjev v solati - svinjska (ma sem jih oprala) rebrca na TexMex način (mi je žal, da sem jih prej pokuhala) - grozdje, grozdje in grozdje
Posladek: DEŽUJE.....LEPO NA POLAHKO....(vsaj v Ljubljani ta hip) Če je tole res, sem zelo, zelo vesela. Samo n-ti tajo me je spomnil na japaja, pa pomislila sem, da je nekdo, ki prvič piše tukaj, precej suveren, kot bi bil že dolgo član.
Poposladek: ker nekaj dni nismo pobrali perila in je zaradi presušenosti postalo poštirkano, bo peglanje danes pravi užitek...ga je dež ravno prav nafajhtal
ja pajade |
Uh, le kako mi je uspelo vriniti moj tekst tjale noter![]()
![]()
No, skratka, Mygrac(i)e, dobrodošla, welcome, bienvenuti!
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Kitajski rezanci s piščancem