Danes: čevapčiči, mešane solate, ![]()

Mehiške taco košarice
Danes: čevapčiči, mešane solate, ![]()
Danes: Popeceni brokoli (recept iz baze) majhen goveji zrezek z cebulno omako od vceraj.![]()
Rosie, a misliš, da je ta prava? Po stilu pisanja bi lahko bila, pa japajade tudi nakazuje pravo smer. Bom zelo vesela, če se je naša lastavka vrnila v jato! ![]()
![]()
-yes!
Tudi bila na trgatvi, drugi kuhali za naju, same slovenske specialitete, vključno z
.Cviček je pač dolenjski kralj.
P.S. Ežoj, javno se ti opravičujem, ker sem dvomila v tvoje olive.![]()
![]()
naor
Naor, meni se zdi, da bi lahko bila
, najraje bi ji pisala na ZS, pa ne upam, da ne bi povzročila kakšne zmede.
Včeraj roštiljali za spodoben zaključek poletja :)
Danes: za probo kremna juha z bučkami in briejem (božanska), lososov file in riž, zelena solata. Posladek: zmiksane jagode z mlekom in medom + sladoled (tako.dobro.da.bi.angelčki.jedli.če.bi.ritke.meli.da.bi.kakali.press).
rag_doll
Danes: blitvina juha, zrezki v smetanovi omaki s sirom, pečene perutničke, cvetača z maslom, pečen krompir, solata
Jutri: goveja juha z domačimi rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, solata
Torek: jota s kislim zeljem
matejaozTud postan krompir je nekaj enkratnega ob pogledu na:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za posladek pa muškat, kardinal, gotedel, šentlovrenka, kraljica vinograda in pred spanjem še srečen konec pravljice o
, ki je končno spet našel svojo
.
Danes bila na trgatvi, kjer so drugi kuhali, med drugimi tudi za mene in moj klan:
krompirjeva solata in paradižnikova, sv. pečenka, pečenka stefani, pečena
in piščanec, pohani pišč. zrezki, kruh, piškoti, skutine rezine, .....orehova potica,.....
Bilo je
, pa tudi veliko sladkega ![]()
![]()
.
Danes:
- zarečen kruh
- postan pire krompir
- olive
![]()
![]()
![]()
Čisto zares pa danes:
- golaž
- polenta
- čaj iz izabele
Posladek:
- upam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Pri nas danes za današnji hladni dan: goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečen piščanec, bučke v omaki, file teletine, mešana solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Nacho čips gostija