Danes bo krompirjeva solata in polpeti.
tanjaj
Rižek s piščancem in zelenjavo
Danes bo krompirjeva solata in polpeti.
tanjajDanes: boranija od včeraj, voda s geografskim poreklom, grozdje takisto:
Seveda se zahvaljujem litle fire in corn menu.
Danes pa japaje nič ni bilo pri meni.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pri nas v pečici pečen piščanec, krompir, korenček, peteršiljeve korenine in kar je še takega, endivija s česnom in jajci. Zdaj pa
pa "cukr je tud padu". Bom nekaj spekla :)
Tortelini s kislo smetano, naribanim sirom in prepraženimi drobtinami ter paprika in paradižnik v solati.
lp
cervusDanes: musaka iz polente in zelenjave, čevapčiči (jih je moj sin malo preveč spekel) mešana solata, ![]()
Danes reciklaža včerajšnje pašte:
sklea endivije, grozdje
![]()
, corn man...
lp
mzmRagu iz puranovih srčkov z jurčki, porom, korenčkom pa še čim, vodeni žličniki, brstični ohrovt v solati, breskev Melba
SonjaPočasna goveja pečenka (mehka je bila kot puter ...), pečen krompir in krompirjev pire z grahom, prej goveja juha (te res nisem slikala), po kosilu pa malinova torta.
Jutri bodo pa menda girice in lignji, si moški del družine nekaj zmišljuje.
mamamia
mamamiaNeki se mi je zdelo, da tista "boranija" ne bo dolgo držala. Srečom sem zjutraj bil pri vaškem ribniku, za vsak primer, če bi kaj imeli. Imeli so:
voda je s gegrafskim poreklom ( okolica Krškeg ).
ežojPo dooooolgem času bo danes padla goveja juha z rezanci in tako se bo iz tega izcimilo pravo nedeljsko kosilo z restanim krompirjem, mesom iz juhe in radičem s krompirjem.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Domači prijatelj z orehi in čokolado