Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo krompirjeva solata in polpeti.

tanjaj

Danes: boranija od včeraj, voda s geografskim poreklom, grozdje takisto:

Seveda se zahvaljujem litle fire in corn menu.

Danes pa japaje nič ni bilo pri meni.

ežoj

Danes pri nas v pečici pečen piščanec, krompir, korenček, peteršiljeve korenine in kar je še takega, endivija s česnom in jajci. Zdaj pa  pa "cukr je tud padu". Bom nekaj spekla :) 

barbara9

Tortelini s kislo smetano, naribanim sirom in prepraženimi drobtinami ter paprika in paradižnik v solati.

lp

cervus

Danes: musaka iz polente in zelenjave, čevapčiči (jih je moj sin malo preveč spekel) mešana solata, 

breskva

Danes reciklaža včerajšnje pašte:

sklea endivije, grozdje

, corn man...

lp

mzm

Ragu iz puranovih srčkov z jurčki, porom, korenčkom pa še čim, vodeni žličniki, brstični ohrovt v solati, breskev Melba

Sonja

Počasna goveja pečenka (mehka je bila kot puter ...), pečen krompir in krompirjev pire z grahom, prej goveja juha (te res nisem slikala), po kosilu pa malinova torta.

Jutri bodo pa menda girice in lignji, si moški del družine nekaj zmišljuje.

mamamia

mamamia

Neki se mi je zdelo, da tista "boranija" ne bo dolgo držala. Srečom sem zjutraj bil pri vaškem ribniku, za vsak primer, če bi kaj imeli. Imeli so:

voda je s gegrafskim poreklom ( okolica Krškeg ).

ežoj

Po dooooolgem času bo danes padla goveja juha z rezanci in tako se bo iz tega izcimilo pravo nedeljsko kosilo z restanim krompirjem, mesom iz juhe in radičem s krompirjem.

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti