lej no, rumeni feferoni - take pa zelooo redko vidim. zelene in rdeče že še, takihle pa ne....![]()
lp
cervuslej no, rumeni feferoni - take pa zelooo redko vidim. zelene in rdeče že še, takihle pa ne....![]()
lp
cervusPri nas pa se je danes po kuhinji vrtel sin in nam pripravil pečenega brancina, krompir in solato, jaz pa sem že zjutraj spekla zavite s češnjami.
regicaPri nas pa danes empanadas, piščančje pleskavice, čevapi in klobasice na žaru, pečen krompir, paprike v pečici s sirom, sir na žaru.
tjasVčeraj:pišč.paprikaš,široki rezanci
danes:juha, pečena rebrca, pečen krompir.endivja,grozdje
jutri: sataraš s hrenovkami
![]()
![]()
![]()
![]()
Mac and Cheese
MissLadyTelečji zrezki na način ? se bom odločila tik pred zdajci.
+ korenčkova solata, pesina solata, pečene rdeče paprike s česnom, narezan paradižnik
Jutri: fižolova juha, sirovi štruklji
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torteSobota: čevapčiči, pečen krompir in francoska solata
Nedelja: goveja juha, goveji zrezki, smetanovo-sirova omaka, krompir v kosih ter domače
s fižolom (v solati, itak
)
Danes: filane paprike in krompir v oblicah
JJSobota: goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovka, popečeni piščančji fileji, gentile solata iz maminega vrta
Včeraj goveja juha z rezanci, dunajski telečji zrezki, hitro pripravljen pražen krompir, domač motovilec z fižolom
Danes: goveja juha z rezanci, golaž in polenta za sinčka, mi vsi ostali pa gremo praznovanje mojega rd. v kitajsko restavracijo, sledi
in prvi tiramisu moje hčerke, ki ga je pripravila za presenečenje,
da ne omenjam balonov in svečk, kot za male otroke...Kako lepo te znajo presenetiti otroci...![]()
Jutri: bučna hokaido juha, ocvrt sir, popečen krompir, kumarična solata
vse najboljše, Trixi ![]()
![]()
![]()
Trixi, tudi jaz kongratuliram:![]()
![]()
![]()
![]()
Pri meni danes:
Ja, seveda se zahvaljujem,.................... ma kakšne testenine, ne zahvaljujem se za testenine, te so moje ( mar ne prepoznate, da niso nič al dente, ampak prav lepo kuhane, take kot morajo bit ).
Torej, prav lepa hvala, sem zelo vesel ( verjetn že jutar nekaj poskusim, verjetno yaz türlüsü, sicer brez bamje ).
Ma ja, seveda se zahvaljujem fire lady in corn menu, to pa itak.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Škotske mesne kroglice s pivsko omako