Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

lej no, rumeni feferoni - take pa zelooo redko vidim. zelene in rdeče že še, takihle pa ne....

lp

cervus

Pri nas pa se je danes po kuhinji vrtel sin in  nam pripravil pečenega brancina, krompir in solato, jaz pa sem že zjutraj spekla zavite s češnjami.

regica

Pri nas pa danes empanadas, piščančje pleskavice, čevapi in klobasice na žaru, pečen krompir, paprike v pečici s sirom, sir na žaru.

tjas

Včeraj:pišč.paprikaš,široki rezanci

danes:juha, pečena rebrca, pečen krompir.endivja,grozdje

jutri: sataraš s hrenovkami     

Iva

Mac and Cheese

MissLady

Telečji zrezki na način ? se bom odločila tik pred zdajci.

+ korenčkova solata, pesina solata, pečene rdeče paprike s česnom, narezan paradižnik

Jutri: fižolova juha, sirovi štruklji

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Sobota: čevapčiči, pečen krompir in francoska solata

Nedelja: goveja juha, goveji zrezki, smetanovo-sirova omaka, krompir v kosih ter domače s fižolom (v solati, itak)

Danes: filane paprike in krompir v oblicah

JJ

Sobota: goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovka, popečeni piščančji fileji, gentile solata iz maminega vrta

Včeraj goveja juha z rezanci, dunajski telečji zrezki, hitro pripravljen pražen krompir, domač motovilec z  fižolom

Danes: goveja juha z rezanci, golaž in polenta za sinčka, mi vsi ostali pa gremo  praznovanje mojega rd. v kitajsko restavracijo, sledi in prvi tiramisu moje hčerke, ki ga je pripravila za presenečenje, da ne omenjam balonov in svečk, kot za male otroke...Kako lepo te znajo presenetiti otroci...

Jutri: bučna hokaido  juha, ocvrt sir, popečen krompir, kumarična solata

vse najboljše, Trixi 

Ognjič

Trixi, tudi jaz kongratuliram:

Pri meni danes:

Ja, seveda se zahvaljujem,.................... ma kakšne testenine, ne zahvaljujem se za testenine, te so moje ( mar ne prepoznate, da niso nič al dente, ampak prav lepo kuhane, take kot morajo bit ).

Torej, prav lepa hvala, sem zelo vesel ( verjetn že jutar nekaj poskusim, verjetno yaz türlüsü, sicer brez bamje ).

Ma ja, seveda se zahvaljujem fire lady in corn menu, to pa itak.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti