Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja: pečen piščanec, mlinci, rdeče zelje

Ponedeljek: ostanki nedeljskega kosila zame, kisla juha za druge

Torek: , paradižnikova solata, zelena solata, kruh

Sreda: goveji zrezki v omaki, široki rezanci

Četrtek: ''filana'' paprika in pire krompir, za posladek pa sladica s starim kruhom in slivami 

luccka

danes: Piščančno-zelenjavna rižota :) paradižnikova solata, za posladek pa sladoled :)

Duracell

luccka, kakšna pa je to sladica (prosim za recept)

"sladica s straim kruhom in slivami"

namreč vse to imam trenutno doma, pa bi poskusila.

laik

danes verjetno kar sataraž..... če me ne bo slučajno možek presenetil, ker je danes pred mano doma  ampak malo dvomim

MissLady

Laik, tudi sama sem imela ravno sestavine zato sem morala poskusit in se je splačalo.

Rabiš nekaj starega kruha, sama sem imela domačega iz bele in ajdove moke in je super okus.

Stepeš jajce, mleko, cimet in malo sladkorja.

Kruh narežeš na kocke, položiš v pomaščen pekač in preliješ s prelivom (nekaj ga pustiš).

Potreseš s sladkorjem, gor položiš narezane slive, spet malo sladkaš in še poliješ s preostalo mešanico.

Pečeš nekje pol ure, nisem ravno gledala na uro.  

Namesto mleka lahko daš tudi smetano, sama je nisem imela zato sem dala mleko in jajce. Po mojem so take enostavne domače sladice boljše kot vse tortice in sladoledi... 

luccka

Danes bo rižota s puranom in zeljna solata, za jutri se pa že kuha boranija, zdraven bo pa kruh.

tanjaj

Danes: mlečni riž

Jannaa

Pri nas pa stročji fižol s krompirjem, ocvirki in kislo smetano.

rosie

Včeraj:

Danes:

Ma ne vem kaj je z japajo, je že nekaj dni ni bilo pri meni ( niti se ne spomnem več, kdaj je nazadnje bila ).

ežoj

Danes goveja juhica, pljučna po receptu iz baze od Vanje, dušen krompir s petršiljem, zelen in rdeč radič.

tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti