Danes: podobno kosilo kot pri ežoju, torej špageti z mesno omako, skleda radiča s fižolom, za posladek domač borovničev sladoled.
rosie
Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način
Danes: podobno kosilo kot pri ežoju, torej špageti z mesno omako, skleda radiča s fižolom, za posladek domač borovničev sladoled.
rosieJaz sem si pa kupila balkansko kuharico. Zdaj, ko se bo ohladilo in bo več volje za kuhanje pa upam, da mi tudi uspe kaj balkanskega!
Trixi, vse lepo za tvoj rd!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trixi, vse najbolše ![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna minneštra s cmoki, kokosove palačinke
Trixi, še na mnoga ![]()
![]()
Danes pečene polnjene paprike (jajčevec, kruh, paradižnik, česen, ščep mesa, kapre, začimbe)
za sladico pa
in dež, veliko dežja ![]()
lp
mzmNO, če ežoj prilaga knjigo h kosilu, še jaz primaknem svojo najnovejšo pridobitev ....
Samo nisem še nič skuhala po recepth iz teh knjig, sem pa zato že kuhala po uzbekistanki kuharski knjigi.
mamamia
Danes: boranija, kruh
Jutri: zelenjavna juha, skutini cmoki z češpljami, jabolčni kompot
NENA58goveja juha z rezanci, polnjene bučke z mesom, pomfri, zelenjava, (za enega zbirčneža plesakvica), paradižnikova solata
BalenkaDanes se bomo pri nas najprej pogreli z zelenjavno juhico, nato pa bomo spekli gratinirane ribe v pečici, skledo paradižnikove solate.
![]()
danes: sirnica
MissLadydanes: Paradižnikova juha iz domačega paradižnika,popečen piščanec,kuhan riž
MajdinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Dušene školjke s pivom na sredozemski način