Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: podobno kosilo kot pri ežoju, torej špageti z mesno omako, skleda radiča s fižolom, za  posladek domač borovničev sladoled.

rosie

Jaz sem si pa kupila balkansko kuharico. Zdaj, ko se bo ohladilo in bo več volje za kuhanje pa upam, da mi tudi uspe kaj balkanskega!

Trixi, vse lepo za tvoj rd!

naor

Trixi, vse najbolše 

Danes: zelenjavna minneštra s cmoki, kokosove palačinke

breskva

Trixi, še na mnoga

Danes pečene polnjene paprike (jajčevec, kruh, paradižnik, česen, ščep mesa, kapre, začimbe)

za sladico pa  in dež, veliko dežja

lp

mzm

NO, če ežoj prilaga knjigo h kosilu, še jaz primaknem svojo najnovejšo pridobitev ....

Samo nisem še nič skuhala po recepth iz teh knjig, sem pa zato že kuhala po uzbekistanki kuharski knjigi.

mamamia

mamamia

Danes: boranija, kruh

Jutri: zelenjavna juha, skutini cmoki z češpljami, jabolčni kompot

NENA58

goveja juha z rezanci, polnjene bučke z mesom, pomfri, zelenjava, (za enega zbirčneža plesakvica), paradižnikova solata

Balenka

Danes se bomo pri nas najprej pogreli z zelenjavno juhico, nato pa bomo spekli gratinirane ribe v pečici, skledo paradižnikove solate.

marec

danes: sirnica

MissLady

danes: Paradižnikova juha iz domačega paradižnika,popečen piščanec,kuhan riž

Majdina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti