Včeraj:
danes: se še ne ve
jutri: ah, kje je že jutri
ežojVčeraj:
danes: se še ne ve
jutri: ah, kje je že jutri
ežojVčeraj: zelenjavna mineštra, kar je bilo pri roki, carski praženec z rozinami in hruškov kompot.
Danes: verjetno pečen krompir v pečici in losos, upam, da zunaj na roštilju, za solato pa kumare z jogurtovim prelivom. Sladica: sadje in/ali sladoled s kokosovim mlekom.
Jutri: taščina filana paprika in pire.
rag_dollVanja, upam da se oglasi samo Irenca ali celo Irenčica, če se že mora. Ko smo bili na Kubi, je mimo prihrumel Charlie. Nč fajn, ko čakaš z evakuacijskim načrtom v roki.
barbara9Danes sem spet "mama hotel" na deci penine za podlago.
Jutri za mojo familijo "ZAČETNICA hotel" - paradižnikova juha (nenormalno zori), puranje roladice s papriko in solata. Za sladico slivova pita z drobljencem od Atine (približek).
Včeraj: zelenjavna rižota, solata
Danes: za kosilo solata (paradižnik, stročji fižol, feta sir, čebula), za večerjo pa pica in rebrca iz krušne peči
Jutri: ker gremo zvečer na fešto, lahko kosilce, verjetno kakšne testenine na hitro, zvečer pa uživancija ob dobrotah izpod peke
Nedelja: ker je napovedana rahla ohladitev, bo pasala kakšna juhica po dolgem času, pa kakšnen zrezek in solata zraven
matejaozPETEK:
Pečeno piščančje bedro (tam nekje...), domača skuta s smetano, mešana solata:

Pozdravček!
včeraj: potočna postru, šobska solata, lubenica
danes: zelenjavno - piščančja rižita, šobska solata
MissLadyVčerajšnjo paradajzovo solato sem popravila zvečer z mesekom z žara, zelenjavnimi prilogami in različnimi solatami. Nič nismo jamrali: uf, kako je vroče!
BalenkaVčeraj spet konserve. Tokrat mešano golaž pa čufte. Zelena solata in kruh.
Za danes sem bil včer priden in študiral kako bom šel na plac po ribe in pekel. Pol sem prvo zaspal, nato sem pil kofe in mjaukal tu. Pol je blo že 11.30. Sem hitroooo skočil v trgovino. Kranjska, kruh in 5 jajc kuhanih - za 3. Pa mačka je dobla eno jajce, ni uspela vse pojest. Za večerjo nimam pojma. Sem kupil francosko - spet konserva. Pa keksi. Čokoladni. Pivo pa coca-cola. Kaj morem, če sem odvisen![]()
Za jutri pa pojma nimam, edino, če tržnico ob 3 zjutraj odprejo pa grem in kupim. Sem gledal dans v dučanu,da majo od Ledo lignje zmrznjene. Bom verjetno to, odtopil,na 3 minute v vrelo olje. Malo kuhanega kartofla pa bo.
Ma nekaj bo že, če ne drugo kruh pa kefir. Nas ne bo dva dni vrag vzel brez kuharije.
Multivitamin
multivitaminDanes: pečen kuskus s jabolki, puding s sadjem, ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Hrustljav rogljiček s sladoledom