| tjas je napisal/a: |
.... eno skledo listja. |
, katerega pa?
lp
mzm| tjas je napisal/a: |
.... eno skledo listja. |
, katerega pa?
lp
mzmVčeraj smo praznovali rojstni dan, zato smo zakurili žar in si privoščili vse od čevapčičev do pikantnih klobasic, zelenjavo na žaru, pa 4 vrste solat. pa še
,
vina, pa seveda veliko
in
.
Danes: tople kumare (s krompirjem), stročji fižol, pečen krap. Enkrat popoldan bo res zavitek iz jabolk, včeraj nabranih, in smetane seveda. Ter
.
Danes: ocvrt piščanec, kumarična in paradižnikova solata.
rosiePo kopanju v Snoviku se že peče domača pica. Jaz bi na njej kakšne jurčke ampak nimam nobenega, ki bi me vzel na nabiranje, sama pa terena ne poznam in se ne bi rada izgubila
Pa baje jih je ravno v Tuhinjski dolini obilico...
Danes imamo sadno-vodni dan! Vročeeeeee ![]()
![]()
(upam, da ne bojo oči na pecljih
)
lp
mzmDanes: zelenjavna enolončnica, palačinke s skuto in breskvami
Evo zdaj moram pa kot Ežoj vse pojasnit!
Ko sem pekel perutničke sem pod nje naložil plast krompirja,ker sem nekje prebral,da se tako lepše spečejo,krompir pa potem vržeš stran....
Ampak ko sem videl tisti pečen krompirček in ga probal,ga sploh nisem imel časa slikat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In ker je pobral vso pikantnost sem moral potem pri perutničkah nekako doštukat ![]()
Danes bo pa pražen pikanten stročji fižol (prvi Habanero je dozorel)![]()
Včeraj in danes: Brokolijev kiš in solata. ![]()
Danes: domače klobase (iz zamrzovalnika), pire krompir, dušena mešana zelenjava z vrta v bešamelni omaki, endivija.
tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdov kruh z orehi

Polnjene gobe