Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

tjas je napisal/a:

.... eno skledo listja.
tjas

, katerega pa?

lp

mzm

Včeraj smo praznovali rojstni dan, zato smo zakurili žar in si privoščili vse od čevapčičev do pikantnih klobasic, zelenjavo na žaru, pa 4 vrste solat. pa še,vina, pa seveda veliko in .

rosie

Danes: tople kumare (s krompirjem), stročji fižol, pečen krap. Enkrat popoldan bo res zavitek iz jabolk, včeraj nabranih, in smetane seveda. Ter .

rimljanka

Danes: ocvrt piščanec, kumarična in paradižnikova solata.

rosie

Po kopanju v Snoviku se že peče domača pica. Jaz bi na njej kakšne jurčke ampak nimam nobenega, ki bi me vzel na nabiranje, sama pa terena ne poznam in se ne bi rada izgubila Pa baje jih je ravno v Tuhinjski dolini obilico...

Danes imamo sadno-vodni dan! Vročeeeeee

(upam, da ne bojo oči na pecljih )

lp

mzm

Danes: zelenjavna enolončnica, palačinke s skuto in breskvami

breskva

Evo zdaj moram pa kot Ežoj vse pojasnit!

Ko sem pekel perutničke sem pod nje naložil plast krompirja,ker sem nekje prebral,da se tako lepše spečejo,krompir pa potem vržeš stran....

Ampak ko sem videl tisti pečen krompirček in ga probal,ga sploh nisem imel časa slikat

In ker je pobral vso pikantnost sem moral potem pri perutničkah nekako doštukat

Danes bo pa pražen pikanten stročji fižol (prvi Habanero je dozorel)

polarbear

Včeraj in danes: Brokolijev kiš in solata.

Vanja

Danes: domače klobase (iz zamrzovalnika), pire krompir, dušena mešana zelenjava z vrta v bešamelni omaki, endivija.

tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti