ponedeljek: domača tunina pica
torek: pečen krompirček s korenjem, pečeni čevapčiči, zelena solata
sreda: domači ravioli v smetanovi omaki s puranom in zeljna solata
četrtek: domač sirov burek
tanjaj
ponedeljek: domača tunina pica
torek: pečen krompirček s korenjem, pečeni čevapčiči, zelena solata
sreda: domači ravioli v smetanovi omaki s puranom in zeljna solata
četrtek: domač sirov burek
tanjaj
Kuskus, goveje meso v neki čudni omaki "čiščenje vrta in hladilnika hkrati". Smo še vsi živi in tudi brez učk na pecljih. Aja, pa zeljnata solata s fižolom je bila zraven.
lp
cervusPri nas ša danes tople
s krompirjem.
Danes pri nas: paradižnikova juha, v njej mnogo zelenjave (sem se spomnila ene, ki sem jo davno tega jedla v Belgiji in naredila ponaredek, pa riž noter, slivovo cmoki iz skutnega testa, slivov kompot. Za poobedek pa veselje, ker je sosedovo dekle naredilo popravca.
Jutri: tople kumare s krompirjem in stročji fižol, pa nekaj mesa zraven, se še ne ve, kakšnega., Popoldan je v načrtu jabolčni štrudl, se ravno odpravljam po jabolka, elastar zori, moja najljubša jesenska
.
Balenka, pri nas pa naj bi bile tople kumare s krompirjem, pa je prišlo do spremembe plana.
Je bil kar dvobrzinc, pečen v pečici, "pomfrit" in kumare v solati. In ne morete si misliti, kako dober je bil po zares dolgem času, od kar smo ga nazadnje jedli - ocvrt krompirček namreč.
rrrDanes: široki rezanci z dvema omakama (zame paradižnikova, za mojega bučkina) in popečeno panceto, eno skledo listja. Za posladek ostanek jabolčnega štrudlja.
tjasHot wings pa malo gasilnega sredstva....

Kaj je zdaj gasilno sredstvo, one kuglice al tist ardeč na sredi?
Tist ardeč na sredini je gasilno sredstvo verjetno po reku: klin se s klinom zbija....![]()
lp
cervusTisti rdeči na sredini pa sigurno ni gasilno sredstvo, klini gor al pa dol ;)
Pri nas pa ostanki polpetov (bučkini, sojini, fižolovi), pečen krompirček, paradižnik, ter štrudelj od včeraj.
OlivaBKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Hummus namaz