Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: domača tunina pica

torek: pečen krompirček s korenjem, pečeni čevapčiči, zelena solata

sreda: domači ravioli v smetanovi omaki s puranom in zeljna solata

četrtek: domač sirov burek

tanjaj

Sporočilo je spremenil(a) tanjaj dne 18. 2011 21:35

Kuskus, goveje meso v neki čudni omaki "čiščenje vrta in hladilnika hkrati". Smo še vsi živi in tudi brez učk na pecljih. Aja, pa zeljnata solata s fižolom je bila zraven.

lp

cervus

Pri nas ša danes tople  s krompirjem.

Balenka

Danes pri nas: paradižnikova juha, v njej mnogo zelenjave (sem se spomnila ene, ki sem jo davno tega jedla v Belgiji in naredila ponaredek, pa riž noter, slivovo cmoki iz skutnega testa, slivov kompot. Za poobedek pa veselje, ker je sosedovo dekle naredilo popravca.

Jutri: tople kumare s krompirjem in stročji fižol, pa nekaj mesa zraven, se še ne ve, kakšnega., Popoldan je v načrtu jabolčni štrudl, se ravno odpravljam po jabolka, elastar zori, moja najljubša jesenska .

rimljanka

Balenka, pri nas pa naj bi bile tople kumare s krompirjem, pa je prišlo do spremembe plana.

Je bil kar dvobrzinc, pečen v pečici, "pomfrit" in kumare v solati. In ne morete si misliti, kako dober je bil po zares dolgem času, od kar smo ga nazadnje jedli -  ocvrt krompirček namreč.

rrr

Danes: široki rezanci z dvema omakama (zame paradižnikova, za mojega bučkina) in popečeno panceto, eno skledo listja. Za posladek ostanek jabolčnega štrudlja.

tjas

Hot wings pa malo gasilnega sredstva....

polarbear

Kaj je zdaj gasilno sredstvo, one kuglice al tist ardeč na sredi?

rimljanka

Tist ardeč na sredini je gasilno sredstvo verjetno po reku: klin se s klinom zbija....

lp

cervus

Tisti rdeči na sredini pa sigurno ni gasilno sredstvo, klini gor al pa dol ;)

Pri nas pa ostanki polpetov (bučkini, sojini, fižolovi), pečen krompirček, paradižnik, ter štrudelj od včeraj.

OlivaB

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti